“Camiamıza inanılmaz destek var”

“Camiamıza inanılmaz destek var”

Ozanköy’de Başkanlık görevine getirilen Ali Piro, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’de yaklaşık bir aydır devam eden sıkıntılar sonrasında Başkan Sami Otçuoğlu istifa etmiş ve yapılan Genel Kurul’la birlikte başkanlık görevine Ali Piro getirilmişti. Piro, göreve geldikten sonra YENİDÜZEN’e konuştu, gelecek sezondaki hedeflerini ve yapılması gerekenleri anlattı.

 

Piro: “Verilen destekle birlikte sorunlarımızı en kısa zamanda aşacağız”

Ozanköy Başkanı Ali Piro yaşanan olayların ardından kulübe gönül verenlerin daha da hırslandığını belirterek, verilen desteğin çok büyük olduğunu söyledi. Piro; “Öncelikli hedefimiz kadromuzda bulunan futbolcularla yolumuza devam etmek. Bütün köy arkamızdadır, onların verdiği destek bizi daha da hırslandırıyor. Ozanköy birlik beraberlik konusunda çok iyi bir köydür. O yüzden bütün camianın inanılmaz desteğiyle karşı karşıyayız. Sorunlarımız yok değil mi elbetteki var ancak, şu andaki destekle bunu en kısa zamanda aşacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

“Amacımız, güçlü bir kadro kurup kalıcı olmak”

Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’ün Başkanı Ali Piro; “Sponsor çalışmalarımız da devam ediyor. Bu konuyla ilgili bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Gerekli bölgelere haddimizi bilerek transferler yapacağız.  Amacımız, Süper Lig’de kalıcı olmaktır. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. İlk toplantımızı bu akşam yapacağız. Bu akşamki toplantıda yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Büyük bir ihtimalle bizleri Süper Lig’e yükselten hocamız Seran Kaşif göreve devam edeceğiz. Hocamızla büyük oranda anlaştık, toplantının ardından netlik kazanacak. Onun vereceği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

“80’li yılların köy mentalitesiyle bu işler yürümez”

Ozanköy Başkanı Ali Piro, “Birleşme için ilk görüşme yapıldı bu görüşme olumlu geçti. Ben bireysel olarak düşündüğüm zaman bu olumlu bir durumdur. Kıbrıs Türk futbolunun bulunduğu durum, 80’li yılların köy mentalitesidir ve  bu işlerin bu şekilde yürümeyeceği kanısındayım. Bizim bölgemize  baktığımız zaman Tatlısu, Ozanköy, Düzkaya aynı ligdeydi. Adeta mahalleler arası maçlar yapıyoruz. 3 köyün nüfusunun toplamına bakılsa 10 bini geçmez. Bunları aşıp, güç birliği yapma yoluna gitmeliyiz. Bunun çağın gerekliliği olduğuna inancındayım. Kulüplerin bazı hassasiyetleri vardır, gayet de doğaldır. Bunlar görüşülüp çözülmelidir ve sonucunda da birleşme olmalıdır” şeklinde konuştu.    

 

Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.