Cahitoğlu’nun yerine Ongan atandı

Cahitoğlu’nun yerine Ongan atandı

Piyango biletlerinde hatalı görsel kullanılmasıyla ilgili olarak yaşanan görev değişimleri, Başbakanlık Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

A+A-

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Cahitoğlu’nun yerine, Başbakanlık Müsteşarı Berhan Ongan atandı.

Yapılan açıklamada Başbakan Ünal Üstel tarafından dün görevden alınan Cahitoğlu’nun yerine yönetim kurulu başkanlığına getirilen Ongan’ın kısa bir süre içerisinde yönetim kurulunu toplayarak çalışmalara hız vereceği belirtildi.

Çalışma hayatının büyük bir bölümünü Çalışma Dairesi’nde geçiren ve uzun yıllar Çalışma Dairesi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Ongan, Çalışma Dairesi Müdürlüğü ve Müsteşarlığı görevlerini yerine getirdikten sonra, Ünal Üstel’in Başbakan olmasının ardından Hüseyin Cahitoğlu’nun yerine Başbakanlık Müsteşarı olarak atanmıştı. Ongan, dün de yine Cahitoğlu’nun yerine Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Açıklamada ayrıca görevden alınan Piyangolar Birim Sorumlusu Osman Uzun’un yerine de Turgut Sunalp, yönetim kurulu kararıyla atandığı duyuruldu.

Bu haber toplam 749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.