Cahitoğlu, Göçmenköy’deki çalışmaları inceledi

Cahitoğlu, Göçmenköy’deki çalışmaları inceledi

Cysings Construation Ltd tarafından sentetik zemin çalışmaları devam eden Göçmenköy Stadı’nda çalışmalar devam ediyor.

A+A-

Cysings Construation Ltd tarafından sentetik zemin çalışmaları devam eden Göçmenköy Stadı’nda çalışmalar devam ediyor. Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek Cysings Construation Direktörü Emrah Çakır’dan bildi aldı. Göçmenköy Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’nın da hazır bulunduğu inceleme sırasında, yapım çalışmalarının ve teslim tarihi hakkında bilgi alındı.

 

Çakır: “Aralık başı halı serimi başlıyor”

Cysings Construation Ltd. Direktörü Emrah Çakır Göçmenköy stadının yapım süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sahadaki drenaj işleminin tamamlandığını, drenaj borularının ise yerleştirilip kapatıldığını söyledi. Bugün, bordür örme işlemine geçileceğini aktaran Emrah Çakır, zeminin bir hafta içerisinde ondülasyon aşamasına geleceğini söyledi. Sentetik zemin sürecinin planlamaları doğrultusunda devam ettiğini aktaran Cysings Construation Ltd. Direktörü Emrah Çakır, Aralık başında ise halı serimi’ne geçeceklerini belirterek, ligin ilk devresinin son maçı olan, Göçmenköy - Hamitköy karşılaşmasında sahanın açılışının hedeflendiği ifade etti.

 

Bıçaklı: “Heyecanlıyız…”

Göçmenköy Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı ise yaptığı değerlendirmede, yıllarca sahanın hep kötü durumu ile ön planda olduğunu, sahanın bitişi ile birlikte yıllardır çektikleri büyük sıkıntıların ise son bulacağını belirtti. Bu tesisin yapılmasında başta Başbakan Hüseyin Özgürgün, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve ekibine sonrasında ise yetkili firmaya sonsuz teşekkür ettiklerini söyleyen Bıçaklı, yeni bir tesisin daha Lefkoşa bölgesine kazandırılmasından dolayı inanılmaz heyecanlı ve mutlu olduklarını aktardı.

 

Cahitoğlu: “Gün sayıyoruz”

KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ise yaptığı değerlendirmede, çok kısa süre önce sahanın yapımı için imzaların atıldığını, bugün ise sahanın büyük kısmının tamamlandığını belirtti. Sentetik zeminin kısa süre sonra tamamlanacağını da aktaran Cahitoğlu, sürecin planladıkları gibi devam ettiğini kısa bir zaman sonra ise artık Göçmenköy’ün idmanları ile birlikte maçlarını burada yapacağını, bununla birlikte ise Lefkoşa takımlarına bu sahanın kapılarının açık olacağını söyledi.

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.