Büyük organizasyon için kollar sıvandı

Büyük organizasyon için kollar sıvandı

Lomana Lua Lua, Nwankwo Kanu ve Tekin Birinci'nin işbirliğinde bir döneme damgasını vuran yıldız oyuncuların forma giyeceği ve ülkemizde düzenlenecek olan yardım maçı için çalışmalar başladı.

A+A-

Ülkemizde Merit Alsancak Yeşilova forması giyen Kongolu yıldız Lomana Lua Lua'nın vakfı ve bir dönem Arsenal'de forma giyen Nijeryalı yıldız Kanu'nun kalp vakfının yanı sıra ülkemizden bir yardım kuruluşuna gelirinin bağışlanması planlanan yardım maçında dünyanın önde gelen, bir döneme damgasını vuran yıldız oyuncuların forma giymesi için çalışmalar başlatıldı. Lua Lua, Kanu ve Tekin Birinci'nin işbirliğinde başaltılan çalışmalar neticesinde aralarında Ayegbeni Yakubu, George Boateng, Hasan Kabze, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Jermaine Pennant ve Souleymane Youla gibi isimlerin de yer alması beklenen karşılaşmada forma giyecek dünya yıldızlarının ilerleyen zamanlarda açıklanması bekleniyor.

 

Hedef ilk günkü gibi Atatürk Stadı'nın doldurulması

Karşılaşmanın Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanması planlanırken, hedefin 28 Ocak 1990 tarihinde tamamı dolan tribünlerin yeniden doldurulması ve elde edilecek gelirin vakıflar ve yardım kuruluşlarına bağışlanması olarak planlandı. Yardım karşılaşmasının ise 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılması planlanıyor.

Bu haber toplam 3351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler