“Büyük hikâye yazmak için mücadelemiz sürecek”

“Büyük hikâye yazmak için mücadelemiz sürecek”

Cihangir’in tecrübeli kalecisi Mehmedemin İlter, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. İlter, hem bu sezon transfer olduğu Cihangir’e uyum sürecini, hem de takım olarak bu sezonki hedeflerinden bahsetti.

A+A-

Halit Dağ

Cihangir’in tecrübeli kalecisi Mehmedemin İlter, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. İlter, hem bu sezon transfer olduğu Cihangir’e uyum sürecini, hem de takım olarak bu sezonki hedeflerinden bahsetti.

 

İlter: “Bana destek olan herkese teşekkür ederim”

Cihangir’in tecrübeli eldiveni Mehmedemin İlter, bu sezon katıldığı Cihangir takımına uyum sürecini atlattığını belirterek, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. İlter; “Bildiğiniz gibi işimden dolayı antrenmanlara ancak akşamları katılabiliyorum. Çoğu zaman hoca ile yalnız çalışıyorum.  Bundan dolayı yıllarca Birinci Lig’de oynadıktan sonra Süper Lig’e uyum sağlamak benim için zor oldu. Başkanımız Aytaç Karavezirler, Ali Karavezirler, Koray Güvenoğlu, hocalarımız Hasan Burgaç ve Mahmut Yaman'ın her maç öncesi konuşmaları ile bana olan destekleri ve güvenleri bu zorlu süreci atlatmama yardımcı oldu. Tabii ki bu süreçte takım arkadaşlarımın desteğini de unutmamak lazım. Ahmet hocamın gelmesi ile kendime olan güvenim daha da arttı. Ahmet hoca ile uzun yıllar birlikte çalıştık ve beni çok iyi tanıyor. Eksik yönlerimi, nasıl motive olacağımı ve nasıl performansımı artırıp başarıya ulaşacağımı çok iyi biliyor. Üzerimdeki emeği anlatılamaz...” ifadelerini kullandı.

 

“Küçük köyün büyük hikâyesini yazmak için sonuna kadar mücadele vereceğiz”

Deneyimli kaleci, çalışmaların yoğun geçtiğini ancak, takımın karakterli, kaliteli ve birbirini seven oyunculardan kurulu olduğu için bu yoğunluğun fark edilmediğini belirtti. Hedefi şampiyonluk olarak koymadıklarını aktaran tecrübeli file bekçisi, bu yolda maçları tek tek düşünmeleri gerektiğini dile getirdi. İlter; “Haftanın 5 günü yorucu ama bir o kadar da keyifli antrenmanlar yapıyoruz. Sezon başı çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım içerisindeki arkadaşlık üst seviyede ve bu takımın başarısının en büyük sebeplerindendir. Kaliteli, karakterli, birbirini seven ve başarı isteyen futbolculardan kurulu bir takımız. Biz takım olarak hedefimizi sezon sonu ilk 3, ilk 5 veya şampiyonluk olarak değil de önümüzdeki maçları tek tek kazanma hedefi ile yolumuza çıktık. Başkanımızla, yönetimimizle, hocalarımızla, takım arkadaşlarımızla ve arkamızda bizi destekleyen taraftarımızla gerçek anlamda büyük bir aile olduk. Başkanımızın da dediği gibi bu sezon ilkleri yaşayarak yeniden küçük köyün büyük hikâyesini yazmak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.