Bürüncük anısına oynayacaklar

Bürüncük anısına oynayacaklar

Sezonun ikinci plaj hentbolu turnuvasına Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü ev sahipliği yapacak.

A+A-

Kanı Aldağ

Sezonun ikinci Plaj Hentbol Turnuvası’na, 31 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde Gönyeli’de bulunan Yükseliş Tesislerinde Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü ev sahipliği yapacak

Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü'nün organize ettiği 2. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonun himayelerinde, Gönyeli Belediyesi ve KKTC Hentbol Federasyonu’nun katkılarıyla gerçekleşecek.

 

Dört kategoride yapılacak

Turnuva büyük erkekler, büyük kadınlar ve gençler erkekler, genç kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek. Anı Turnuvası olması dolayısıyla takımlar organizasyonun vereceği anı formaları ile mücadele edecekler.

Turnuvada kayıt ücretleri, büyüklerde 250 TL olarak belirlendi. Gençlerden ücret alınmayacak. Büyüklerde şampiyonlar ödüllendirilecek.

 

Kayıtlar pazartesi başlıyor

Turnuvaya kayıtlar 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü başlayacak.  Takımlar kayıtlarını KKTC Hentbol Federasyonu'na yapacaklar.

Organizasyonda minikler gösteri maçında yer alırken, çeşitli gösteriler de yapılacak. Yiyecek ve içecek standantları da turnuva boyunca aktif olacak.

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.