Bulgaristan’da çeyrek final oynadı

Bulgaristan’da çeyrek final oynadı

Tenis ve eğitim yaşamını İngiltere’de sürdüren Kıbrıslı Türk tenisçi Eliz Maloney – Yorgancı, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Tenis ve eğitim yaşamını İngiltere’de sürdüren Kıbrıslı Türk tenisçi Eliz Maloney – Yorgancı, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Toprak kort tenis sezonunu başarılı bir şekile açan Eliz, yılın ilk toprak saha turnuvasını Bulgaristan’ nın Haskova şehrinde, Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı “Kenana Cup 2017”de oynadı. 

Bir çok ülkeden başarılı tenisçilerin katıldığı “Grade 2” gibi yüksek seviyeli bir turnuvada, dünya sıralamalarında ilk 100’de olan tenisçilerle yarışan Eliz, çeyrek final oynayarak iyi bir başarı yakaladı.

 

Hedefleri arasında Wimbledon var

Eliz, turnuvanın sonunda bu yılkı hedeflerini, yaz sezonu sonuna kadar dünya sıralamalarında ilk 50’ye girmek ve Wimbledon’da oynamak olarak gösterdi. Ayrıca Eliz, kendisine destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür ederek, sağladıkları destek ve sponsorlukların bu başarılarında unutulmaz olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1748 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.