“Bu tür sponsorluklar ülke sporuna değer katar”

“Bu tür sponsorluklar ülke sporuna değer katar”

KTFF’ye iletişim sponsoru olarak destek veren KKTCELL’den ziyaret

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) uzun yıllardır İletişim Sponsorluğu görevini üstlenen Kuzey Kıbrıs Turkcell (KKTCELL), KTFF’yi ziyaret etti. KKTCELL Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yıllardır süren birlikteliğin önemine vurgu yaparken, yeni dönemde gerçekleşmesi muhtemel konularda fikir alışverişinde bulundu.

 

Sertoğlu, ülke futboluna katkıdan dolayı teşekkür etti

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ziyarette yaptığı konuşmada çok uzun yıllardır KTFF olarak KKTCELL ile çalıştıklarını ve bu tür sponsorlukların ülke sporuna değer kattığını kaydetti. Sertoğlu ülke futboluna koyduğu katkı ve ziyaretinden dolayı Küçüközdemir’e ve KKTCELL ailesine teşekkür etti.

 

Küçüközdemir: KTFF ile işbirliğine büyük önem veriyoruz

KKTCELL Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ise KTFF ile olan işbirliğine büyük önem verdiklerini özellikle U15 Ligi’nin isim sponsoru olmaktan ve gençlere katkı koymaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Küçüközdemir, KKTCELL olarak özelde futbol genelde de diğer branşların ellerinden geldiğince yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette KTFF 1. Başkanvekili Oktay Çocuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çerkez’in yanı sıra KKTCELL Marka İletişim Yöneticisi Özlem Kavaz Soykan da hazır bulundu.

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.