“Bu defa Başbakanı da göreve çağırıyorum”

“Bu defa Başbakanı da göreve çağırıyorum”

Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut’tan saha sitemi…

A+A-

Aksa Süper Lig’in 23. haftasında Türk Ocağı konuk olduğu lider Mağusa Türk Gücü’ne 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol programına konuşan Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, maçın değerlendirmesinin yanı sıra Girne’de kulüplerin antrenman yapacak sahasının olmadığını, bu konuda göreve yeni gelen Spor Dairesi yetkililerinin yanı sıra Başbakanı da göreve çağırdığını belirtti.

 

Dedekorkut: TOL, DTB oyuncularının bu sahalarda antrenman yapmaya layık değil

Girne bölgesindeki antrenman yapacak saha bulamama sıkıntısını “Kanayan bir yaramız var” diye nitelendiren Ahmet Dedekorkut, “Spor Dairesi müdürü yeni göreve geldi. Sadece müdürü değil, genel yönetim kurulu üyelerini değil, bu defa Başbakanı da göreve çağırıyorum” dedi.

Bir buçuk, iki yıl önce dönemin yetkililerini bu sıkıntı için davet ettiklerini ancak yol alınamadığını söyleyen Dedekorkut, “Girne’de takımların antrenman yapacağı saha maalesef yok. Artık bu sese kulak vermek lazım. Grev mi yapsın futbolcular? Ne yapmak lazım? Kaç tane antrenman sahası varsa ortasından evlek geçer. Beni sebebi hiç ilgilendirmez. TOL, DTB’nin altyapı oyuncularının A takım oyuncularının bu sahalarda antrenmana yapmaya layık değildir” dedi.

 

“İvedi olarak Girne’ye gelip sahaları görmeleri lazım”

“Antrenman sahaları rezalet” diyen Ahmet Dedekorkut, “Benim ümidim kalmadı. Başbakan’ın işi mi yok diyeceksiniz, o zaman sporu üstüne almayacak. Spor başlı başına bir olaydır. Başbakanlık’ta kalacak bir daire değildir. Çağrı yapıyorum, ivedi olarak Girne’ye gelip o sahaları görmeleri lazımdır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.