“Bu başarıyı elimizden geldiğince devam ettireceğiz”

“Bu başarıyı elimizden geldiğince devam ettireceğiz”

AKSA Süper Lig’de 9’da 9 yaparak önemli bir başarıya imza atan Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu, Çetinkaya maçını değerlendirdi.

A+A-

AKSA Süper Lig’de 9’da 9 yaparak önemli bir başarıya imza atan Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu, Çetinkaya maçını değerlendirdi. Maç sonrasında Bayrak Radyosu’ndaki ‘Maç Sonu’ programına bağlanan deneyimli teknik adam, maç boyunca oyun disiplininden hiç kopmadıklarını ve maçı kazandıklarını belirterek, yakaladıkları bu önemli başarıyı ellerinden geldiğince devam ettirmek istediklerini söyledi.

Davulcu’nun açıklaması şöyle:

“Maçın çok zor geçeceğini tahmin edebiliyorduk. Çetinkaya maça çok iyi başladı. İlk 20 dakikada biz takım savunmasını iyi yaptık. 20’nci dakikadan sonra tempomuzu attırdık. Hafta arası duran toplara çok çalışmıştık ve planımız da bu yöndeydi. İkinci yarıda daha fazla pozisyona girdik. Oyun disiplininden hiç kopmadık ve son analarda aradığımız golü bularak bu zorlu maçı kazanmasını bildik.

Böylesi maçlarda 3 puan almak çok önemli. Bu maçı artık geride bırakmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Gençlik Gücü ile oynayacağız. Hem bu yarışın içinde, hem de zirvede olmak istiyoruz. Büyük bir başarı yakaladık onu elimizden geldiğince devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.