BTM Kurulu Kararları açıklandı

BTM Kurulu Kararları açıklandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Kurulu 26-27 Şubat 2022 tarihinde oynanan maçlarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Dikmen Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Dikmen Gücü ile Ozanköy arasında oynanan Beyaz Grup maçında Dikmen Gücü futbolcuları Asım Alkan ve Şükrü Özipek’e rakip takım oyuncularına yönelik saldırı ve darp fiillerinden dolayı 4’er maç ceza verildi.

Aynı maçın bitiş düdüğü ile meydana gelen olaylarda Dikmen taraftarlarının sahaya girmesi ve rakip takım futbolcularına yönelik saldırıları nedeniyle 2 maç saha kapama cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Adem Nural Stadı’nda Türkmenköy ile Demirerler Cons. Demirhan takımları arasında oynanan Beyaz Grup maçının ilk devresinde Türkmenköy, ikinci devresinde de Demirhan taraftarlarının hakem soyunma odasına gitmesi ve aşırı itirazda bulunması nedeniyle her iki kulübe 1.000’er Türk Lirası para cezası verildi.

 

Kırmızı kart cezaları

2 maç Hüseyin Abuzet (Yenierenköy), Arif Aslan (Türkmenköy), Emre Bayırlı (Ozanköy)

1 maç: Erol Adem (Gülgün Süt Düzova), Mustafa Kermeoğlu (Vadili), Zafer Atikoğlu (Doğancı)

 

Dört sarı kart cezalıları

Emre Can Karadaş (Karaoğlanoğlu), Hüseyin Melhem (Serdarlı), Murat Gertik, Uğur Aktaş (Dikmen Gücü),  Hasan Denizalp (Demirerler Cons. Demirhan), Mahmut Kurtarankartal (Sadrazam Kayalar), Malik Yakubu (Yılmazköy)

 

Teknik direktör, antrenör, yönetici ve kulüp personeli

2 maç: Lütfi Köksal (SFC 1461 İskele Trabzon)

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.