BTM 7 grup halinde oynanacak

BTM 7 grup halinde oynanacak

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Kurulu, 42 müracaatın yapıldığı 2016 – 2017 sezonunda ligin 7 grup halinde oynanacağını duyurdu

A+A-

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Kurulu, 42 müracaatın yapıldığı 2016 – 2017 sezonunda ligin 7 grup halinde oynanacağını duyurdu. Ligde mücadele 22-23 Nisan tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Ligde yer alacak kulüplerin maçlarını hangi sahada oynayacağını en geç 20 Mart Pazartesi tarihine kadar Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) yazılı olarak bildirmeleri gerekiyor. Bildirimin ardından KTFF, sahaları denetleyecek ve uygunluk şartlarını değerlendirecek.

 

Transfer tarihleri

Kulüpler, BTM Ligi’nde yer alan takımlardan 20-31 Mart tarihleri arasında 20-31 Mart 2017 tarihleri arasında bonservisli transfer, kiralık bonservisli transfer ve diğer tüm lisanslama işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Filiz (Yeni) Lisans işlemleri veya 2 yıl oynamayan futbolcu lisans işlemleri ise 20 Nisan Perşembe gününe kadar yapabilecekler.

Kulüpler 17-18 Nisan tarihleri arasında K-Pet 1. Lig, 7-8 Mayıs Nisan tarihleri arasında ise K-Pet Süper Lig’de bulunan futbolcularının geri dönüş işlemlerini (BTM Ligi takımlarına kayıtlı futbolcuların) gerçekleştirebilecekler.

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.