BTM 2. Ligi’nde mücadele tam gaz

BTM 2. Ligi’nde mücadele tam gaz

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi’nde bir hafta daha geride kaldı. Gruplarda 7’nci haftalar geride kalırken, zirve yarışında verilen mücadeleler yine nefes kesti.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi’nde bir hafta daha geride kaldı. Gruplarda 7’nci haftalar geride kalırken, zirve yarışında verilen mücadeleler yine nefes kesti.

 

Karadeniz 61 hata yapmadı

Ligin 1’inci grubunda haftaya lider giren Karadeniz 61 geride kalan 7’nci haftada hata yapmadı ve liderliğini sürdürdü. Bahçeli’yi konuk eden Karadeniz 61, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Grubun diğer maçında ise Yarköy ile Boğaziçi 1-1 berabere kaldı.

 

Lideri yendi, lider oldu

BTM 2. Ligi 2’nci grubun 7’nci haftası çok önemli bir maça sahne oldu. Haftaya lider giren Mutluyaka, konuk olduğu Tuzla’ya 4-1 kaybederken, liderliği de rakibine kaptırdı. Grubun diğer karşılaşmasında Çayönü, Güvercinlik’i 4-1 mağlup edince o da 10 puana ulaştı ve Mutluyaka 3’üncü sıraya geriledi. Tuzla, Çayönü ve Mutluyaka takımlarının 10’ar puanı bulunuyor.

 

Türkmenköy cepten yedi

BTM 2.Ligi 3’üncü Grubun 5’inci haftasına en yakın rakibinin 5 puan önünde giren Türkmenköy, bu hafta ilk kez kaybederek, puan farkının kapanmasına engel olamadı. İncirli deplasmanına giden Türkmenköy, karşılaşmadan 1-0 mağlup olurken, grubun diğer karşılaşmasında Pile de Kırıkkale’yi 3-0 yenince aradaki puan farkı 2’ye düşmüş oldu.

 

Dilekkaya’dan tarihi skor

Haftaya lider giren bir diğer ekiplerden biri olan Balıkesir, konuk ettiği Yeniceköy karşısında 3-0’lık rahat bir skorla geçti ve 16 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Grubun diğer karşılaşması ise Dilekkaya – Haspolat arasında oynandı. Bu karşılaşmada Dilekkaya 11-0’lık tarihi bir skorla rakibini geçerken, puanını da 12’ye yükseltti.

 

Dikmengücü’nün bileği bükülmüyor

BTM 2. Ligi 5’inci grubunda ise Dikmengücü’nün bileği bükülmüyor. Bu haftaya kadar grupta çıktığı tüm karşılaşmaları da kazanan Dikmengücü, bu hafta da hata yapmadı ve Alayköy karşısında 6-1’lik farklı bir skor elde ederek yoluna emin adımlarla devam etti. Gruptaki diğer karşılaşma olan Dağyolu Şirinevler – Pınarbaşı maçı golsüz sona erdi.

 

Takipçi kayıpsız

BTM 2. Ligi’nin 6’ncı ve en sonuncu grubunda ise haftaya lider giren Gayretköygazi, bu haftayı bay geçti. Zirve takibinde bulunan Zümrütköy, Sadrazamköy deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve puan kaybı yaşamadı. Grubun diğer karşılaşmasında Kalkanlı Serhatköy karşısında 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

btm-puan-004.jpg

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.