BTM 2.Ligi’nde gol düellosu

BTM 2.Ligi’nde gol düellosu

İktisatbank BTM 2. Ligi’nde şu ana kadar 6 haftalık bölüm geride kalırken, takımlar gol atmayı daha çok ön planda tutuyor. Ligin 7 grubunda şu ana kadar geride kalan 126 maçta toplamda 465 fileler havalandı.

A+A-

İktisatbank BTM 2. Ligi’nde bölgesel olarak 7 grup halinde oynanan karşılaşmalarda takımlar gol atmayı daha ön planda tutuyor. Geride kalan 6 haftada toplam 126 maç oynanırken, takımlar toplamda 465 kez fileleri havalandırmayı başardı. Bu sayı maç başına 3,69 gol ortalamasına denk geldi.

En çok gol 7. Grup’ta

İktisatbank BTM 2. Ligi’nin son grubu olan 7. Grup’ta maçlar adeta bir gol düellosuna sahip oluyor. Grupta şu ana kadar 6 haftalık bölüm olan 18 maçta toplamda 79 gol kaydedildi. Grubun, gol sayısı bakımından diğer grupların üzerinde olması dikkat çekiyor. Kaplıca Karadeniz 61’in lider olduğu grup şu ana kadar maç başına 4,38 gol ortalamasıyla oynuyor.

En az gol 4. Grup’ta

Ligin 4’üncü grubu, diğer 6 gruba göre daha farklı… Bu grup’ta Akıncılar lige katılmadığı için Akıncılar, oynadığı tüm karşılaşmalarda her maç hükmen mağlup sayılıyor. Grupta şu ana kadar oynanan tüm karşılaşmalar baz alındığında (Akıncılar maçları da dahil) 50 gol atılması dikkat çekti. 4. Grup şu ana kadar ligin en az gol atılan grubu oldu.

Toplam gol sayıları  

1. Grup: 61 gol, 2. Grup: 71 gol, 3. Grup 59 gol, 4. Grup: 50 gol, 5. Grup: 71 gol, 6. Grup: 74 Gol 7. Grup: 79 gol.

Bu haber toplam 908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.