BTM 1. Lig’de final zamanı

BTM 1. Lig’de final zamanı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Digiturk Kıbrıs BTM 1.Lig'de Play-Off final karşılaşması yarın Denizli ile Vadili arasında oynanacak

A+A-

Atatürk Stadı’nda yer alacak karşılaşma 19.30’da başlayacak. Rakibine üstünlük kuran taraf daha önce grup şampiyonu olan Atoll Kozanköy ve Northernland Dipkarpaz’ın ardından Birinci Lig’e yükselecek son takım olacak.

KTFF final ile ilgili açıklama yapıldı. Buna göre KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun şahitliğinde Vadili TÇBSK ve Denizli SK temsilcileri arasında çekilen kura çekimi sonrası Vadili TÇBSK final maçına "ev sahibi" olarak, Denizli SK ise "deplasman" olarak kura çekti. Çekilen kura sonucunda Lefkoşa Atatürk Stadı'nın güneybatı yönündeki kapalı tribün (stat görselindeki mavi ve yeşil koltuklu tribünler) ve yedek kulübesi Vadili TÇBSK takımının, kuzeybatı yönündeki kapalı tribün (stat görselindeki sarı ve kırmızı koltuklu tribünler) ve yedek kulübesi ise Denizli SK takımının kontrolünde olacak. Karşılaşmada tarafsız seyirciler doğu tarafındaki kapalı tribünde karşılaşmayı takip edecek. Takım taraftarları ve tarafsız seyirciler tribüne kendilerine ayrılan kapılardan girebilecek. Protokol tribününde ise sadece protokol ve basın mensupları yer alacak.

Bu haber toplam 592 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.