Bozkurt kararından dönecek mi?

Bozkurt kararından dönecek mi?

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, sezon sonu görevi bırakma kararını gözden geçirdiğini açıkladı

A+A-

K-Pet Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü’nde başkan Koral Bozkurt, aldığı sezon sonu görevi bırakma kararını gözden geçirdiğini açıkladı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda yayınlanan Spor Gündemi programına konuşan Bozkurt, “Bu konjonktürde başkanlığı nasıl bırakıyorum onu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

Bozkurt: “Görüşüp karar vereceğiz”

Yaşanan durumda ekonomik yönden etkilenmenin yaşandığını, kendisinin ve yönetici arkadaşlarının da bundan etkilendiğini aktaran Başkan Bozkurt, “Belki yöneticilerimden bazıları ben maddi olarak destek veremeyeceğim diyecek. Oturup oyuncularla görüşeceğim, ona göre devam edip etmeme kararı alacağız” dedi.

 

“Ekonomik sıkıntı döneminde ben bırakırsam MTG ne yapacak?”

Özel işinde yanlarında çalışan yüzlerce insanı durdurmak durumunda kalabileceklerini belirten Bozkurt, “Biz bu dönemdeyken başkanlığı bıraktığımda MTG ne yapacak? Ülkemizde başkanlar kişisel fedakarlık yaparak ülke gençliğine hizmet veriyor. Daha önceki açıklamamda ayrılacağımı açıklamıştım. Şu andaki duruşum ve bakışım, kulübü bırakırsam benden sonra birinin bu görevi alıp almayacağı yönünde. Bunu erken açıklamıştım, o zaman biri başkan olacaksa hazırlansın diye. Ama bu ekonomik durumda ben bırakırsam MTG’ye kim başkan olacak? Ciddi bir sıkıntı var. Bu dönemi atlatmak için belki de oturup yönetimle konuşup, biz de yapabileceksek eğer devam etme konusunu ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

 

“Daralma ciddi anlamda olacak”

Kulübe ciddi anlamda finans sağlandığını, araba piyangoları ve reklam gelirleri ile oluşan kalemde 700-800 bin TL oluştuğunu, ayrıca düzenlenen tombaladan bu rakamın 1 milyon TL’ye yaklaşan bir gelir oluştuğunu aktaran Başkan Koral Bozkurt , “Mevcut ekonomik sıkıntı içerisinde bu rakam seneye 100-150 bin TL’ye düşecek. Kime bilet satacağız, hangi reklamı alacağız? Daralma ciddi anlamda olacak. Yabancı oyuncudan çok yerli oyuncuları nasıl ödeyeceğiz, onu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.