Bozkurt güven tazeledi

Bozkurt güven tazeledi

Mağusa Türk Gücü Olağan Genel Kurulunu Cuma günü gerçekleştirdi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu ve Kıbrıs Kupası şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nde Olağan Genel Kurul Cuma günü kulüp lokalinde gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlık için tek aday olan mevcut başkan Koral Bozkurt, üyelerin onayını alarak görevine devam etti.

Kulüp lokalinde saat 17.00’de başlayan genel kurulda oluşturulan Divan Kurulu’nun başkanlığına Mehmet Özerman, üyeliklerine Yıltan Özkıraç ve Uğur Kiraz getirildi.

Mali rapor kulübün Mali İşler Sorumlusu Mehmet Sabancı tarafından üyelere aktarılırken rapor üyeler tarafından onaylandı.

Genel kurulda konuşan Koral Bozkurt, geçtiğimiz yıl şampiyonluk hedefi ile göreve geldiklerini hatırlatarak altyapıya verdikleri öneme değindi. Mevcut düzenin kulüpler için sürdürülebilir bir düzen olmadığını bu bağlamda yeni bir oluşuma gittiklerini belirten Bozkurt, Kalkınma Komitesi kurduklarını ifade etti ve komite üyelerini genel kurulda tanıttı.

Kalkınma Komitesi’nde yer alan Oktay Kayalp yaptığı konuşmada ülkede futbolun amatör olduğunu ancak harcanan rakamlara göre profesyonel olduğunu belirterek kulübün başarısının sürdürülebilmesi ve kendi ayakları üzerinde durabilmesi için komitenin ciddi bir yapılanma olduğunu belirtti.

 

Yeni yönetim kurulu

Üyelerin onayını alarak başkanlık görevine devam eden Koral Bozkurt’un yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Midem, Ahmet Uçanok, Atilla Süren, Çağrı Aktuğ, Sadrettin Tuğcu, Mustafa Kalfaoğlu, Enver Karakaya, Fatih Özarman, Fehmi Altunç, Fırat Özatilla, Gürcan Erdoğan, Gürkan Önalt, Hüseyin Bayramoğu, İbrahim Köroğlu, İsmail Özyurt, Kemal Mahirel, Mehmet Özyürek, Mehmet Sabancı, Mustafa Köse, Onursal Bozkurt, Orhan Kansu, Özder Fidaner, Taşkın Ağaoğlu.

Kalkınma Komitesi: Akıl Ağaoğlu, Mehmet Bayram, Ahmet Sevinç, Ozan Dağlı, Tanyel Bayraktaroğlu, Ali Anlar, Oktay Kayalp, Mustafa Genç

Kadın Konseyi: Feriha Yiğittürk, Aydın İnce, Şifa Çika, Berna Çelik Doğruyol

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.