Bozkurt: Bir abinizi daha kaybettiniz

Bozkurt: Bir abinizi daha kaybettiniz

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, kendilerinin yetki verdiği Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu önünde yapılan eylemde kendilerinin futbol oynanmasını istemezmiş gibi tabut bırakanları ve KTFF’ye yetki verip arkasında durmayanları kınadığını açıkladı.

A+A-

Bozkurt futbolculara seslenirken, “Bir bütün olmadıkça bizden bir şey olmaz. Dün bu ligin oynanmasını isteyen bir abinizi kaybettiniz” ifadelerini kullandı.

Bozkurt’un sosyal medyada yaptığı açıklaması şu şekilde:

“Ligler oynansın diye genel kurulda aldığımız karar doğrultusunda yetkiye federasyon başkanımız sayın Hasan Sertoğlu’na vermiştik. Bu yetkiyi verirken en önemli üzerinde durduğumuz bu ligin temaslı takibi olduğu sürece oynayamayacağı ve ligin başlamasının ardından hiç bir şekilde durdurulamayacağıydı. Başkanımız da bizden aldığı yetkiyle bu konularda ilerleme sağlamak için canı gönülden o günden beridir uğraşmaktadır. Ben kendi oyuncularımı defalarca ikaz ettim sakın kendi kendimize bölünmeye gitmeyelim, biz de bu ligin oynanmasını istiyoruz. Siz de ayni ağızdan konuşun temaslı takibiyle bu iş olmaz... Fakat üzülerek görüyorum bizim yetki verdiğimiz federasyon önünde eylemde sanki bizler oynanmasını istemiyormuşuz gibi federasyonumuza tabut bırakılmış.

 

1- Buradan şahsım adına bu eylemi yapan futbolcu kardeşlerimi kınıyorum

2- Genel kurulda federasyon başkanına yetki verip arkasında durmayanları da kınıyorum

 

Son olarak biz bir bütün olmadıkça futbolcu kardeşlerim bizden bir şey olmaz. Dün bu ligin oynanmasını isteyen bir abinizi daha kaybettiniz.

Umarım bu pandemi en erken zamanda biter ve hepimiz normal hayatlarımıza döneriz.

Hepinize sevgiler saygılar.”

Bu haber toplam 3242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.