Bosna'da kürsüde

Bosna'da kürsüde

Elit atlet Yiğitcan Hekimoğlu Bosna Hersek'te düzenlenen 10. Zenica International Meeting organizasyonunda 100 metrede ikinci oldu.

A+A-

Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Milli Takımı ile yer aldığı 10. Zenica International Meeting organizasyonunda kürsüde yer aldı. Bosna Hersek'te düzenlenen organizasyonda Hekimoğlu bu sezon 100 metrede ilk kez resmi olarak piste çıktı. Yaşadığı sakatlık sonrası Japonya'da düzenlenen IAAF Bayrak Yarışları Şampiyonası'na katılan ancak yarıştırılmayan Hekimoğlu, altı haftalık rehabilitasyon süreci sonrası ilk kez piste çıktı. Hekimoğlu elde ettiği 10.54'lük derece ile sezona iyi bir başlangıç yaparken ikinci olarak kürsüye çıktı. 

 

Keleş dereceden memnun

Bu sezon Katar'da düzenlenecek Dünya Atletizm Şampiyonası'na hazırlanan Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş bu hedef doğrultusunda hazırlıklarını sürdürüyor. Yarışı değerlendiren Keleş derecenin sakatlık sonrası iyi bir derece olduğunu belirtti. Yiğitcan'ın sakatlık sonrası altı haftalık bir dönemi rehabilitasyon süreci olarak geçirdiğini belirten Keleş, sporcusunun 15 Temmuz itibarı ile performans arttırmaya yönelik çalışmalar yapacağını ve hedefleri olan Dünya Atletizm Şampiyonası doğrultusunda hazırlanacaklarını sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.