Bonservisi belirlendi, ayrılık yakın

Bonservisi belirlendi, ayrılık yakın

Paris Saint Germain, takımdan ayrılması beklenen Kylian Mbappe için en az 100 milyon Euro talep ediyor.

A+A-

Paris Saint Germain'le kontratını yenilemeyeceğini açıklayan ve takımın hazırlık kampı kadrosuna alınmayan Kylian Mbappe'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İspanyol teknik direktör Luis Enrique tarafından belirlenen 29 kişilik takım kafilesinde Fransa temsilcisinin tarihindeki en golcü oyuncu rekorunu elinde tutan Mbappe yer almadı.

Fransa basınında yer alan haberlere göre,  yönetimi, kontratı gelecek sezon sona erecek olmasına rağmen sözleşme yenilemeyi reddeden 24 yaşındaki yıldızı göndermeyi ve transferden bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor.

Mbappe ise bir yıl daha Fransa temsilcisinde forma giyerek gelecek sezon Real Madrid'e bonservissiz gitmek istiyor.

PSG'nin başkanı Nasır el-Halifi, daha önce yaptığı açıklamada, Fransız yıldızı bonservis bedeli ödenmeden yollamalarının "imkansız" olduğunu söylemişti.

 

Beklenti 100 milyon Euro'nun üzeri

Athletic'te yer alan haberde Paris Saint Germain yönetiminin Mbappe için şu ana kadar harcadığı parayı bonservis bedeliyle geri almak istemediği ancak 100 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle transfere izin vereceği belirtildi.

Haberde Real Madrid'in bu yazki transfer için isteksiz davranması halinde başka takımların da devreye girebileceği ifade edildi. Ek olarak Real Madrid'in transfer döneminin sonuna doğru PSG'nin bonservis beklentisinin azalacağını düşündüğü aktarıldı.

PSG'nin 2018'de Monaco'dan 180 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Mbappe, Fransa temsilcisinde tüm kulvarlarda 260 karşılaşmada 212 gol ve 98 asiste imza atmıştı.

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.