Boğaziçi’nde Damcıoğlu dönemi

Boğaziçi’nde Damcıoğlu dönemi

BTM ekiplerinden Boğaziçi'nde başkan Şerifali Damcıoğlu oldu.

A+A-

Boğaziçi Spor Kulübü’nde seçimli olağan genel kurul yapıldı. Kulüp lokalinde yapılan genel kurulda başkanlığa Şerifali Damcıoğlu seçildi.

Boğaziçi olağan genel kurulu açılış, saygı duruşunun ardından divan başkanlığını seçimi ile devam etti. Divan başkanlığına Mustafa Göymen, sekreterlik görevlerine ise Sermet Nereli, Kayhan Bulut getirildi. Kulübün faaliyet raporunu başkan Mürsel Altuntaş, mali rapor ise mali sekreter Ertan Bulut tarafından okunarak oy birliği ile onayladı.

Boğaziçi Spor Kulübü tüzüğüne göre başkan adaylığı için tüzük gereği 72 saat öncesinde genel sekretere yazılı olarak müracaat eden iki aday İbrahim Solmazcan ile Şerifali Damcıoğlu yarıştı. 52 üyenin katıldığı genel kurulda Şerifali Damcıoğlu 28 oy alarak Boğaziçi Kulüp başkanlığına seçilirken, İbrahim Solmazcan 24 oy aldı. Yeni dönemde Boğaziçi Spor Kulübü başkanlığına seçilen Şerifali Damcıoğlu yaptığı kısa konuşmada üyelere teşekkür ederek, birlik beraberlik çağrısında bulundu. Genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi. Boğaziçi Spor Kulübü başkanı Şerifali Damcıoğlu yeni dönemde çalışacağı yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde belirleyecek.

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.