Boğaz Göçmen’i geçti: 0-1

Boğaz Göçmen’i geçti: 0-1

Y.Boğaziçi konuk olduğu Göçmenköy’ü tek golle mağlup etti.

A+A-

STAT: Göçmenköy Stadı

HAKEMLER: Ali Özer, Ferhat Tuna, Halil E. Canaloğlu

GÖÇMENKÖY: Okan Tezel, Rifat İnce, Mevlüt Önal (Dk.75 Mehmet), Rifat Kanıöz, Reşit Erişik (Dk.75 Salih), Arda Sözcü, Mustafa Ayker (Dk.60 Cemal), Kadir Çetinkaya, Buğra Barın, Mustafa Arnavut, Kemal Uçaner

Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy Saydağ, Talat Nurtunç, Hasan Aktaş, Burçin Kerimoğulları, Çağrı Sarıkoğlu, Ali Elmas (Dk.71 Doğuş), Haşim Girgin (Dk.58 Zübeyir), Bulut Kaçar, Ahmet Yalçın, Tugay Sezer (46 Mehmet), Eli Amir Özkan

GOL: Dk.67 Zübeyir (Y.Boğaziçi)

KIRMIZI KART: Dk.21 Rifat İnce (Göçmenköy)

 

K-Pet Birinci Lig’in 2’nci hafta mücadelesinde Göçmenköy ile Yeni Boğaziçi karşı karşıya geldi. Göçmenköy’ün uzun süre 10 kişi oynadığı karşılaşmayı konuk Yeni Boğaziçi 1-0’lık skorla kazanmayı başardı.

 

Karşılaşma geç başladı

Göçmenköy ile Yeni Boğaziçi arasındaki mücadele yaklaşık 15 dakikalık gecikme ile başladı. Her iki takımın formalarının benzediği gerekçesi ile karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti. Daha sonra her iki takım da aynı formalarla mücadele etti.

 

Gol Zübeyir’den

Maçın 21’inci dakikasında Göçmenköy’den Rifat gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Yeni Boğaziçi’nde oyuna sonradan dahil olan Zübeyir kaydettiği golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bu sonuçla Y.Boğaziçi puanını 4 yaparken, Göçmenköy 3 puanda kaldı.

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.