Boccede son hafta heyecanı

Boccede son hafta heyecanı

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen erkekler bocce liglerinde 9. hafta maçları dün akşam oynanan maçlarla tamamlandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi’nin bay olduğu haftada Deniz Kırtasiye Spor Kulübü rakibi ÖZEV’i 3-0 yenerek ligde namağlup olarak liderliğe yerleşti. Deniz Kırtasiye’de vatani görevini tamamlayan Hakan’ın iyi performansı maçı takımına getirirken ÖZEV’de Ahmet Köker’in güzel oyunu da görülmeye değerdi.

Gecenin diğer maçında play-off sıralamasında üst sıraları hedefleyen GÜHAD rakibi Taşkınköy SK’yı 3-0’lık skorla rahat geçerken, Taşkınköy sezonu galibiyet alamadan tamamladı.

Bu sonuçların ardından play-off’a kalacak 4 takım belli olurken, sıralama için önem arz eden son hafta karşılaşmalarında ise Deniz Kırtasiye-YDÜ ve GÜHAD- ÖZEV karşılaşacak.

 

Kadınlarda heyecan son haftaya taşındı

Kadınlar Bocce Ligi’nde 9. hafta maçlarında ise Şahlanspor, YDÜ’yü zaman zaman zorlansa da 9-6 yenerek play-off’a kalma şansını son haftaya taşıdı. Küçük Kaymaklı rakibi Girne Üniversitesi’ni 12-0 yenerek play-off vizesini kapan son takım oldu.

Ligin son haftasında oynanacak olan K. Kaymaklı- Balıkesir ve Balıkesir-Şahlanspor maçları ise play-off finaline kalacak son takımı belirleyecek.

Liglerde oluşan puan durumu şöyle:

puan durumu.jpg

Bu haber toplam 650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.