Boccede ligler devam ediyor

Boccede ligler devam ediyor

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenene Erkekler ve Kadınlar Bocce Ligleri oynanan 2. hafta karşılaşmaları ile devam etti.

A+A-

Erkekler kategorisinde ligin iddialı takımları Deniz Kırtasiye ile GÜHAD karşılaştı. 3’lü karşılaşmayı rahat kazanan Deniz Kırtasiye setlerde 1-0 öne geçse de GÜHAD takımının tecrübeli oyuncusu Mustafa rakibi Recep’i 9-3 yenerek setleri 1-1’e getirdi. İkili karşılaşmada ise Orçun'un iyi oyunu ile farkı açan Deniz Kırtasiye zorlandığı maçta rakibini 7-6 yenerek maçı 2 -1 kazandı.

Gecenin diğer maçında ise Yakın Doğu Üniversitesi, Taşkınköy karşısında maçı 3 -0 kazandı.

 

Kadınlarda son şampiyon hızlı başladı

Kadınlar Ligi'nde ise son şampiyon Küçük Kaymaklı geçen haftayı bay geçmişti. Bu hafta ise ilk başlarda geriye düştüğü maçı sakinliğiyle maçı 12-6 kazanmayı bildi. Hicran'ın iyi oyunuyla maça hızlı giren YDÜ ise aldığı bu mağlubiyetle ligde henüz galibiyet göremedi.

Gecenin diğer maçında ilk haftanın 2 galip takımı Şahlanspor ve Balıkesir karşılaştı. Tüzel'in iyi oyunuyla öne geçen Şahlanspor bu üstünlüğünü koruyamadı ve özellikle Balıkesir sporcusu Özlem'in maça asılmasıyla son sette geriye düştü. Son seti de kazanan Balıkesir maçı 7-5 kazanarak ligde liderlik koltuğuna otururken, Şahlanspor ise bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.