Boccede finalin adı YDÜ – Deniz Plaza

Boccede finalin adı YDÜ – Deniz Plaza

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen Erkekler Bocce Ligi’nde play-off yarı final maçları oynandı.

A+A-

Lig finalinde Yakın Doğu Üniversitesi’nin rakibi Deniz Plaza oldu.

Play-off yarı final mücadelesinde son yılların en çekişmeli karşılaşmasına sahne olan seriye 1-0 önde başlayan Deniz Plaza, GÜHAD karşısında ilk maçı kaybederek durumun 1-1’e gelmesine engel olamamıştı.

Serinin son maçında, üçlü karşılaşmaya fırtına gibi giren GÜHAD, maçın ilk dakikasından farkı açtı ve seti 9-1 kazanarak 1-0 öne geçti. Tekli karşılaşmaya Deniz Plaza, Ateş ile çıkarken GÜHAD ise Mustafa Oymacı ile sahaya çıktı. Skoru 7-4’e getiren Mustafa, maç sayısı için attığı vurma atışında kendi topunu vurarak rakibe 3 sayı verdi. Son dakikaları iyi oynayan Ateş buradan maçı çevirerek seti 9-7 aldı ve seriyi 1-1’e getirdi.

Finale kalacak takımı belirleyecek ikili mücadele de ise Recep ve Orçun ile maça iyi bir giriş yapan Deniz Plaza skoru 6-1’e getirse de, rehavete kapılmalarını iyi değerlendiren GÜHAD 6-6’lık eşitliği sağlamayı bildi. Son 2 seti iyi oynayan Recep seti 9-6, maçı da 2-1 Deniz Plaza'ya getirdi.

Final maçı pazartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi ve Deniz Plaza arasında Atatürk Spor Kompleksi içinde saat 18.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.