“Bizim mutlu olduğumuz yer futbol sahasıdır”

“Bizim mutlu olduğumuz yer futbol sahasıdır”

Süper Lig ekiplerinden lider Mağusa Türk Gücü’nün takım kaptanı Yasin Kurt, düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı

A+A-

"OLUMLU DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR”… Mağusa Türk Gücü’nün kaptanı Yasin Kurt ; “Federasyonumuz ve Sağlık Bakanlığı gerekli şartları oluşturmadan bu iş olmaz. O yüzden olumlu düşünmek bence en iyisi. Doğru zamanda, doğru şartlarda tekrardan herkesin normal hayatına kavuşması en büyük temennimiz. Bizim mutlu olduğumuz yer futbol sahasıdır.”

 

“LİGİN TAMAMLANMASINDAN YANAYIZ” … “Güç, kondisyon ve motivasyon kaybımız oluştu. Ama biz Mağusa Türk Gücü takımı, camiası olarak ligin oynanmasına ve mümkün şartlar oluştuğunda bir an önce ligin tamamlanmasından yanayız.”


Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü’nün kaptanı Yasin Kurt, içinde bulunduğumuz süreç hakkında YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Herkesin düşüncesine saygı duyduğunu aktaran Kurt,  gereken önlemleri almak için yetkililerin rahat bırakılması gerektiğini söyledi. Deneyimli oyuncu, karamsarlık tablosundan da çıkılması gerektiğini ifade ederek; “Bizim mutlu olduğumuz yer futbol sahasıdır” açıklamasını yaptı.

 

Kurt: “Biz MTG olarak ligin tamamlanmasından yanayız”

Mağusa Türk Gücü’nün takım kaptanı ve deneyimli oyuncusu Yasin Kurt, şu ana kadar sürecin çok iyi yönetildiğini aktararak, Mağusa Türk Gücü camiası olarak ligin tamamlanmasından yana olduklarını söyledi. Kurt; “Öncelikle ülke olarak bu sürecin şuana dek çok iyi yönetildiğini ve alınan önlemlerle birlikte kısa sürede yayılmasına engel olunduğunu söyleyebilirim. Tabii asıl sürecin 4 Mayıs’tan itibaren kısmi yasak kalktıktan sonra başlayacağını düşünüyorum. Sağlık Bakanlığı ve futbol federasyonumuzun alacağı kararlar doğrultusunda yeteri kadar antrenman yapabileceğimiz zaman verildiği taktirde belirlenen tarihe kadar maç oynamaya hazır hale gelebileceğimizi düşünüyorum. Tabii ki güç, kondisyon ve motivasyon kaybımız oluştu. Ama biz Mağusa Türk Gücü takımı, camiası olarak ligin oynanmasına ve mümkün şartlar oluştuğunda bir an önce ligin tamamlanmasından yanayız” dedi.

 

“Karamsar olmamalıyız”

Deneyimli oyuncu, herkesin görüşüne saygı duyduğunu, ancak bu noktada karamsar olunmaması gerektiğini ifade etti. Kurt; “En adil çözümün bu olacağı kanaatindeyim. Oluşturulan bazı karamsar yorumlara ise katılmıyorum. Bu kadar karamsar olmamak gerekir diye düşünüyorum. Bu toplumun en büyük motive kaynaklarından biri olan spor kulüplerimizin faaliyete başlaması ve alınacak önlemlerle birlikte maç oynanması, bu karamsarlık tablosundan daha kolay çıkmamızı sağlayacaktır. Bazı tepkilere anlam veremiyorum. Gereken önlemleri yetkililere bırakmamız ve sadece işimizi yapmamız en doğrusu. Herkesin bir teorisi, görüşü olabilir saygı duyuyorum ama bırakalım da sağlığı Sağlık Bakanlığı, futbolun geleceğini de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu düşünsün. Sonuç olarak biz futbolcular olarak alınacak karar doğrultusunda antrenman yapıp, olası ligin başlamasına hazır olmamız gerekiyor. Kısacası herkesin işini yapması en doğrusu… Evet, sakatlanma gibi riskler var. Zaten o hep vardı. Federasyonumuz ve Sağlık Bakanlığı gerekli şartları oluşturmadan zaten bu iş olmaz. O yüzden olumlu düşünmek bence en iyisi. Doğru zamanda, doğru şartlarda tekrardan herkesin normal hayatına kavuşması en büyük temennimiz. Bizim mutlu olduğumuz yer futbol sahasıdır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.