“Bizim için önemli bir motivasyon”

“Bizim için önemli bir motivasyon”

Geleneksel Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri’nde en fazla oyu alarak Yılın Hakemi seçilen futbol hakemi Kerem Eran, bu tarz ödüllerin kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu belirtti.

A+A-

Çarşamba akşamı Kanal Sim ekranlarında yayınlanan ödül gecesinde konuşan Kerem Eran, Yılın Spor Ödülleri’nde önemli olanın aday gösterilmek olduğunu ifade etti. “Önemli olan aday gösterilmekti. Bunu samimi olarak söylüyorum” diyen Eran, “Değişik branşlardan insanların oy vermesi ayrıca mutluluk verici bir onur. Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ximg-4629.jpg

Eran: İnanın bizim için çok değerli

Yıllar önce yine Yılın Spor Ödülleri’nde aday gösterildiğini, o ödüllerde Savaş Tilki’nin birinci olduğunu hatırlatan Eran, “Bizim için önemli bir motivasyon. Bizi başka motive eden, teşvik eden bir şey yok. Bunlar inanın bizim için çok değerli. Her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Kerem Eran birinciliğiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “Öncelikle layık görüp aday gösteren Yeni Düzen Gazetesine ve oyları ile destek veren herkese çok teşekkür ederim...” ifadelerini kullandı.

 

51 maçta görev yaptı

Geride bıraktığımız 2019 – 2020 futbol sezonunda Süper Lig Hakemi klasmanında görev yapan Kerem Eran, sezon boyunca lig maçları ve kupa müsabakaları olmak üzere toplamda 51 maçta orta hakem ve dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

Bu haber toplam 2192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.