“Bizim için hiç kolay olmadı”

“Bizim için hiç kolay olmadı”

KKTC Engelliler Basketbol takımının koçu Hüseyin Dayı, yakaladıkları başarıyı anlattı

A+A-

Halit Dağ

Türkiye Tekerlekli Basketbol Birinci Ligi’nde 16 maçta 16 galibiyet alan ve yıllar sonra Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen KKTC Tekerlekli Basketbol takımının koçu Hüseyin Dayı, elde ettikleri başarıyı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Dayı, güzel bir başarıya imza attıklarının altını çizerek bu başarıyı elde etmelerine rağmen birçok sıkıntıyı geride bıraktıklarını ifade etti.

 

Dayı: “Hedeflerimizi daha yukarıya çekmek için daha çok çalışacağız”

KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının koçu Hüseyin Dayı, Süper Lig’e çıkmanın kolay olmadığını dile getirerek, hedeflerini daha da yukarıya çekmek istediklerini ve bunun için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Dayı; “16 maçta 16 galibiyet almanın mutluluğunu yaşadık. Bu süre zarfında birçok sıkıntıları geride bırakarak Süper Lig’e yükselmeyi başardık. Bu başarı bizim için hiç kolay olmadı. Hedeflerimizi daha da yukarıya çekmek için çok yoğun ve sistemli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

“Bir basket de sen at”

Dayı,  bu hafta çok zor bir maça çıkacaklarını belirterek, seriyi 17 maça çıkarmak istediklerini söyledi. Hüseyin Dayı, yarın saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda konuk edecekleri Batman Engelliler maçına herkesi davet etti. Dayı; “Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Batman Engelli takımına da karşı galibiyet almak istiyoruz. Yoğun antrenmanlar yaparak, rakibimize saygı duyarak çok ciddi bir şekilde yüksek tempo da çalışıp rakibimizi analiz ederek oynayacağımız oyun düzenini ve sistemini geliştirerek yarın saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda güzel bir oyunla serimizi 17 maça çıkarmak için mücadele edeceğiz. Buradan seyircilerimize bize desteklemeleri için maçımıza davet ediyoruz. Bir basket de sen at” ifadelerini kullandı.

 

Karşılaşma canlı olarak yayınlanacak

KKTC Engelli Basketbol takımının yarın Atatürk Spor Salonu’nda Batman Belediyesi ile saat 10.00’da oynayacağı maç, BRT 2’den naklen yayınlanacak.

1-030.jpg

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.