“Bizi oyaladıkları yeter”

“Bizi oyaladıkları yeter”

K-Pet Süper Lig’in Mesarya ekiplerinden Cihangir’in Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler açıklama yaparak; “Her şeye rağmen futbol oynamak istiyoruz” dedi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Mesarya ekiplerinden Cihangir’in Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler açıklama yaparak; “Her şeye rağmen futbol oynamak istiyoruz” dedi. Yetkililere sorular yönelten Karavezirler, bu sorulara bir cevap beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

“Neden bizim ülkemizde futbol oynanmıyor?”

Cihangir Başkanı Karavezirler, dünyadaki koşulların ortada olduğunu ve tüm dünyada futbolun oynandığını anımsatarak, ülkemizde neden futbol oynanmadığı sorunu sordu ve yetkililerden cevap istedi. Karavezirler şunlara değindi.  “Biz her şeye rağmen futbol oynamaya devam edeceğiz. A takım ve U-20 takımlarımız bunca belirsiz geçen sürece rağmen yasalara uygun olarak antrenman yapmış ve yapmaya da devam edecek. Dünyada, Avrupa’da ve Türkiye’de futbol oynanırken, neden bizim ülkemizde futbol oynanmıyor? Bu kadar örnek varken açıklama yapmamak veya yapamamak açıklanabilir bir durum değildir. Sağlık Bakanı veya Sağlık Bakanlığı Müsteşarı artık bize cevap vermek zorundadır.”

Karavezirler son olarak;  “Ülkemizde bu kadar önlemler alınmasına rağmen bugün halen devam eden Covid-19’da pozitif sonuçların çıktığı vakalar görüyoruz ve hangi sektörde pozitif sonuç çıkmadı sorusu kendimize soruyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.