“Biz gidemiyorsak, Dünya tenisi ayağımıza gelir”

“Biz gidemiyorsak, Dünya tenisi ayağımıza gelir”

Teniste online olacak şekilde dünya tenisinden önemli isimlerin katılacağı seminerler dizisi düzenleniyor

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, dünya tenisinin önemli isimlerinin katılımı ile online seminer düzenleyecek. Piotr Unierzyski, Judy Murray ve Emma Doyle, KKTF organizasyonunda düzenlenecek seminerlerde dünya tenisini konuşacak.

Seminerlerin ilki 12 Mart Cuma günü saat 20.00’de spor bilimcisi, tenis uzmanı, antrenör ve antrenör eğitimcisi Piotr Unierzyski’nin katılımı ile gerçekleşecek.

13 Mart cumartesi günü saat 19.00’da seminerlerin ikincisinde katılımcı eski dünya 1 numarası Andy Murray ve Jamie Murray’nin annesi, İngiltere kadın milli takım antrenörü Judy Murray olacak.

Üçüncü ve son seminerde ise performans koçu, TED konuşmacısı Emma Doyle yer alacak. Bu seminer 14 Mart Pazar günü 18.00/20.30 saatlerinde yapılacak.

“Biz gidemiyorsak, Dünya tenisi ayağımıza gelir” sloganı ile düzenlenen seminerler dizisi ile ilgili yapılan açıklamada “Dünya’nın önde gelen tenis antrenörleri bizlerle online konferansta buluşuyor. Her şey tenisçilerimizin bu dönemde motivasyonlarını yüksek tutabilmek için” ifadeleri kullanılırken seminerlerin gerçekleşmesi için büyük emek sarf eden Mustafa Ülker’e teşekkür edildi.

Detaylı bilgi için [email protected] mail adresinden ve +90 533 852 55 83 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler