Bisiklet kullanımının yasal zemini için toplandılar

Bisiklet kullanımının yasal zemini için toplandılar

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu, şehir içi ve şehirler arası yollarda bisiklet kullanımının düzenlenmesi amacıyla yapılması planlanan yasal çalışmaların temelini oluşturmak amacıyla koordinasyon toplantılarının ilkinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

A+A-

Federasyon sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilk toplantının Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda gerçekleştirildiği belirtilirken, Bakan Resmiye Eroğlu Canaltay’a tüm kurumlar ile bir arada çalışma imanı sağladığı için teşekkür edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alan şehir içi ve şehirler arası yollarda bisiklet kullanımının düzenlenmesi amacıyla yapılması planlanan yasal çalışmaların temelini oluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek koordinasyon toplantılarının 1’cisi bugün Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Polis Genel Müdürlüğü, Karayolları Dairesi Müdürlüğü, Şehir Planlama Dairesi Müdürlüğü, Belediyeler Birliği, Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği ve Bisiklet Federasyonu yetkilileri katıldı. Bayındırlık Ulaştırma Bakanı Sayın Resmiye Eroğlu Canaltay’a 1 ay önce yaptığımız toplantıda taleplerimizi ilettikten sonra tüm kurumlar ile bir arada çalışma imkanını bizlere sağladığı için kendisine teşekkür ederiz.”

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.