Birden çok kulübe verilmeye çalışıldılar

Birden çok kulübe verilmeye çalışıldılar

Şenol Şöför, Mehmet Erol, Sertan Kurukafa ve Sinan Öğüt’ün bonservislerinin Gençler Birliği yönetimi tarafından şahsi menfaatler doğrultusunda birden fazla kulübe verilmesine KTFF Tahkim Kurulu engel oldu

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan ve Yönetim Kurulu’nun Şenol Şöför, Mehmet Erol, Sinan Öğüt ve Sertan Kurukafa’nın bonservislerini şahsi borç ve menfaatleri doğrultusunda birden çok kulübe devri ile ilgili bulguya varırken, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren konu ile ilgili tüm işlemlerin yok hükmünde sayılmasına oybirliği ile karar verdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

“Menfaat temin etmeye çalışıldığı bulgusuna varıldı”

“Kurul yapmış olduğu araştırma neticesinde ve Larnaka G.B. SK’nın ilgi dönemdeki başkanı olan Mustafa Gülcan’ın KTFF yönetim Kuruluna ve Kurulumuza vermiş olduğu yazılı beyan ışığında ve bilhassa Larnaka G.B. SK’nın ilgili dönemdeki  yöneticilerinin, Lefke Spor Kulübü yöneticisi Mehmet Akaçalı’nın  kurulumuza yapmış olduğu beyanları ve daha sonra da Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nün KTFF’ye ve kurulumuza yapmış olduğu başvuru dikkate alarak, ilgili dönemde Larnaka G.B. SK başkanı Mustafa Gülcan'ın konu futbolcuları kendi şahsi borç ve menfaatleri doğrultusunda birden çok futbol kulübüne bonservislerinin devri ile ilgili yazılı beyanlar vermek suretiyle şahsen menfaat temin ettiği ve/veya menfaat temin etmeye çalıştığı bulgusuna varmıştır. 01/6/2018 tarihinde ise KKTC İçişleri Bakanlığı İskele Kaymakamlığı ve Maliye Teftiş ve İnceleme Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan denetimler neticesinde Larnaka Gençler Birliği S.K. Yönetim Kurulunu görevden aldığı bilgimize gelmiştir, bu cihetle ilgili kulüp başkan ve yönetim kurulunun son altı ay içerisinde yapmış olduğu tüm işlemler kanaatimize göre şaibe altındadır. 

 

“Yok hükmünde sayılmasına karar verildi”

“Bu cihetle kurul,  100764 lisans numaralı Mehmet Erol, 107970 lisans numaralı Şenol Şöför, 101208 lisans numaralı Sinan Öğüt ve 108910 lisans numaralı Sertan Kurukafa ile ilgili 01/01/2018 tarihinden itibaren bu güne değin, Larnaka G.B. SK başkan ve/veya yönetimi tarafından  bonservis devirleri ile ilgili yapılan tüm işlemlerin iptal edilmesine ve/veya geçersiz olmasına ve/veya yok hükmünde sayılmasına oybirliği ile karar verir.

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.