“Bıraktığımız yerden başlamak istiyoruz”

“Bıraktığımız yerden başlamak istiyoruz”

Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri’nde özel ödüle layık görülen başarılı voleybolcu Merve Çelebi, Avusturya’da hedeflerinin altın madalya olduğunu belirtti

A+A-

Geleneksel Yenidüzen Gazetesi 23. Yılın Spor Ödülleri kapsamında özel ödüle layık görülen başarılı voleybolcu Merve Çelebi, bu ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti. Şu anda Kayseri’de Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile kampta bulunan Çelebi, Çarşamba akşamı Kanal Sim ekranlarından yayınlanan ödül gecesine bağlanarak görüşlerini aktardı. Çelebi 19-21 Şubat tarihleri arasında Avusturya’da yapılacak olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Wagrain etabında hedeflerinin bıraktıkları yerden devam etmek ve altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

 

Çelebi: Kamp süreci gayet güzel gidiyor

Kayseri’deki kamp sürecinin gayet güzel gittiğini, Covid-19 salgını kapsamında ellerinden geldiğince önlemleri almaya çalıştıklarını ifade etti.

Çelebi, “Elimizden geldiğince tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Karda bu seviye biraz daha aşağı iniyor. Eldiven, maske ve boyunluklarla oynuyoruz. Avusturya’ya gitmeden testlerimizi yapacağız. Oraya negatif test sonuçları ile gitmemiz gerek dedi.

manset.jpg

“İnşallah altın madalya kazanacağız”

CEV Kar Voleybolu Avrupa turu kapsamında Türk Milli Takımı ile Avusturya’da Wagrain etabında yarışacak olan Merve Çelebi, hedeflerinin altın madalya olduğunu ifade etti. “Bir yıl sonra bıraktığımız yerden başlamak istiyoruz” diyen Çelebi, “Hatta daha güzel başlamak istiyoruz. Hem mental hem vücut olarak biraz düşmüş olabiliriz ama tüm dünyadaki sporcular da aynı şekilde. 17 Şubat tarihine kadar Kayseri’deyiz. Sonra Avusturya’ya gidip turnuvaya katılacağız. İnşallah altın madalya kazanacağız” açıklamalarında bulundu.

 

“Özel ödüle layık görüldüğüm için Yenidüzen’e çok teşekkür ederim”

Yenidüzen Yılın Spor Ödülleri’nde özel ödüle layık görülmesi ile ilgili düşüncelerini de aktaran Çelebi, “Ödüllerde yer alan adayları tebrik ederim. Orada aday olmak gerçekten başarılı olduğunuzu gösteriyor. Son iki yılda yılın sporcusu oldum. Bunun ayrı bir mutluluğu var. Şu an özel ödüle layık görüldüğüm için Yenidüzen Gazetesi’ne çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.