Bir kulüp çekilmeye hazır iddiası

Bir kulüp çekilmeye hazır iddiası

Avrupa futbolu, Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasından sonra büyük bir çalkantı yaşadı ve artçıları da devam ediyor. Premier Lig kulüplerinden bir tanesinin oluşumdan çekilmeye hazır olduğu belirtildi.

A+A-

Aralarında Liverpool, Manchester City, Real Madrid, Milan, Juventus gibi takımların da olduğu dev kulüpler kendi bağımsızlıklarını ilan ederek Avrupa Süper Ligi'ni kurdu. Şu an için 12 takımın katıldığı ligde 15 kulübün kurucu üye olması, her sene değişecek 5 takımla birlikte toplam 20 ekibin mücadele edeceği açıklanmıştı.

UEFA Başkanı Ceferin ise Avrupa Süper Ligi’ni kuran 12 takımla ilgili olarak, "Bugün büyük ve dokunulmaz olduklarını düşünen kulüplerin nereden geldiklerini hatırlamaları gerek. Ve bugün bu takımlar Avrupa’nın dev kulüpleri olarak anılıyorlarsa bunun kısmen UEFA sayesinde olduğunu anlamalılar" dedi.

The Times'ın verdiği habere göre Premier League kulüplerinden biri, Avrupa Süper Ligi'nden çekilmeye hazır. Haberde, bu duruma gerekçe olarak gelen taraftar tepkilerinin etkili olabileceği ifade edildi.

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler