Bir ayrılık da teknik heyetten

Bir ayrılık da teknik heyetten

Yenicami'de gündüz saatlerinde yönetimden Şenol Karayel'in istifasının ardından bir ayrılık da teknik heyetten yaşandı.

A+A-

A takım teknik ekibinde antrenör olarak yer alan Oğuz Karayel de görevinden ayrıldığını duyurdu. Karayel yaptığı açıklamada genç takımda futbolcu olarak görev almasının ardından her yaş kategorisinde antrenör olarak görev yaptığı Yenicami'den bugün itibarı ile ayrıldığını duyurdu. Karayel soyadını, sahip olduğu itibarı ve saygıyı bu hayatta olduğu sürece koruyup aile büyüklerinden aldığı değerleri daha ileriye taşımanın boynunun borcu olduğunu belirtirken görev aldığı süre boyunca koşulsuz şartsız özveri göstererek her türlü emeğini esirgemediği kulübüne bugünün şartlarında veda etmesinin gerektiğini vurguladı. Oğuz Karayel'in yaptığı açıklama şu şekilde:

 

Uzun yıllardır bünyesinde yer aldığım, hem genç takımda oyuncu olarak formasını gururla terlettiğim hem de en küçük yaş gruplarından A takımına kadar her kategorisinde antrenör olarak görev aldığım YENİCAMİ AĞDELEN KULÜBÜ'nden bugün itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım.

Soyadımı, sahip olduğum itibarı ve saygımı bu hayatta olduğum sürece koruyup aile büyüklerimden aldığım değerleri daha ileriye taşımak boynumun borcudur. Bu bağlamda, görev aldığım süre boyunca koşulsuz şartsız özveri göstererek her türlü emeğimi esirgemediğim kulübüme bugünün şartlarında veda etmem gerekmektedir.

Görev sürem zarfında bugüne kadar gelişimime katkı sağlayan ve bana değer veren hocalarıma, herzaman yanımda olan ekip arkadaşlarıma, gelişimine katkı sağlamak için çalıştığım tüm oyuncularıma, spor camiası içerisinde bulunan tüm meslektaşlarım ve beni sevip sayan tüm spor kamuoyuna, maddi manevi yanımda olup desteklerini esirgemeyen ve herzaman yanımda olan çok değerli BAŞKAN ve YÖNETİCİ abilerime özel teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek istiyorum.

Doğru zamanda ve doğru kişilerle yeniden görüşmek dileğiyle YAK.

 

.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.