Binicilikte Kış Ligi heyecanı başladı

Binicilikte Kış Ligi heyecanı başladı

KKTC Binicilik Federasyonu 2018 Kış Ligi 1. Ayak Engel Atlama Yarışı yapıldı

A+A-

“KKTC Binicilik Federasyonu 2018 Kış Ligi 1. Ayak Engel Atlama Yarışı 25 Şubat 2018 Pazar günü Beşok Atlı Spor Kulübün’de gerçekleşti.

Diana Beach ana sponsorluğunda gerçekleşen ve Beşok Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı yarışma “KKTC Binicilik Federasyonu 2018 Kış Ligi 1. Ayak Engel Atlama Yarışı” binicilik sporu meraklılarına keyif ve eğlence dolu bir gün yaşattı.

 

17 binici yarıştı

Toplam 6 adet atlı spor kulübünün katılımı ile gerçekleşen yarışta, 5 kategori ve Kudret Yarışı altında toplam 17 binici yarıştı. Binicilerin keyifli mücadelelerinin yanında; sporculara ödülleri KKTC Binicilik Federasyonu Başkanı İlkay Aslım, TC Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Murat Batur, HP Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, UBP Milletvekilleri Hasan Taçoy ve Aytaç Çaluda, Ana Sponsor Diana Beach Dırektoru Mehmet Diana ve Beşok Atlı Spor Kulübü Başkanı Mustafa Beşok taktim etti.

70 cm acemi parkuru ile başlayan gün, 85 cm, 100 cm, 120 cm ve Kudret Yarışı ile devam etti. “KKTC Binicilik Federasyonu 2018 Kış Ligi 1. Ayak” yarışma sonuçları ise şöyle:

 

binicilik-puan.jpg

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.