Binatlı'ya dev sponsor

Binatlı'ya dev sponsor

Süper Lig ekibi Binatlı yeni sezonda dev bir sponsorla yola çıkıyor. Sponsorun takıma sağlayacağı bütçe 2,5 Milyon TL olarak konuşuluyor

A+A-

K-Pet Süper Lig'in batı temsilcisi Binatlı'ya dev bir sponsorluk desteği geliyor. Çok uzun yıllardır Yenicami'ye maddi ve manevi katkı sağlayan ve Yenicami'nin şahlanmasında başrol oynayan Abdullah Uluçhan'ın, önümüzdeki sezon Binatlı'ya sponsorluk desteği sağlayacağı iddia edildi. Nicosia Betting desteğini arkasına alacak olan Binatlı'nın önümüzdeki sezon önemli oyuncuları kadroya katmak için kolları sıvadığı belirtildi.

İddiaya göre sarı yeşillilere 2,5 Milyon TL'lik katkı yapacak olan Abdullah Uluçhan'ın özellikle kulüp başkanı Orsel Neşe ile olan yakın diyaloğu sponsorlukta etkili oldu.

Transferde Yenicami oyuncularına hücum

Transferdeki ilk hedef ise Yenicami'nin futbolcuları olacak. Yusuf Yontar, Hascan Kırmaz, Bünyamin Ayaz ve Ünal Kaya için Yenicami'nin kapısını çalacak olan Binatlı, farklı isimlere de teklif götürecek. Binatlı ayrıca Cihangir'in yıldızı Halil Turan için de girişim başlatacak.

Londra Türk Ligi’nden 3 oyuncu ve Massa gündemde

Londra Türk Ligi'nde forma giyen 3 oyuncuyu da adaya getirecek olan Binatlı'da çok kaliteli yabancıların da takıma katılmasının hedefleniyor. Bu bağlamda Yenicami'nin eski yıldızı Uganda Milli Takım kaptanı Geoffrey Massa ile de görüşülüp anlaşma zemini aranması bekleniyor.

Bu haber toplam 4191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.