Binatlı top başı yaptı

Binatlı top başı yaptı

Süper Lig ekibi Binatlı , uzun bir aradan sonra sahaya indi. Antrenman sahasında ilk idmanını gerçekleştiren sarı yeşilliler, yeni sezonda ligi ilk 10’da bitirmeyi hedefliyor.

A+A-

Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Binatlı, bugün top başı yaptı. Uzun bir aranın ardından Erhan Şendur Antrenman Sahası’nda yeniden kramponlarını giyen oyuncular, ter attı. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, “Hedefimiz Play out çizgisinden uzakta iyi bir şekilde ligi tamamlamak” dedi.

 

Davutoğlu: “Oyuncuları eski formlarına döndürmek için çalışacağız”

YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Gökmen Davutoğlu, yeni sezonun herkes için hayırlı olması için temennilerde bulunurken, sahaya tam kadro çıktıklarını söyledi. Önlerinde 16 hafta gibi uzun bir süre olduğunu belirten deneyimli teknik adam, ilk üç hafta idmanların üç kez olacağını ifade etti. Sonraki haftalarda idman sayısını çoğaltacaklarını aktaran Davutoğlu, oyuncuları yeniden eski formlarına döndürebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

binatl.jpg

“Transferlerimiz de olacak”

Şu anda tam kadro olduklarına ve sezona öyle başladıklarına dikkat çeken teknik direktör Gökmen Davutoğlu, süreç içerisinde transfer yapabileceklerini de söyledi. 2-3 transfer ve yabancı oyuncu yapabileceklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, lige hazır bir şekilde başlayacaklarını ifade etti.

 

“Hedefimiz Play out çizgisinden uzak kalmak”

Yeni sezondaki hedeflerinden de bahseden Binatlı teknik patronu Davutoğlu, “Hedefimiz ligde korkulu günler yaşamadan yani Play out çizgisinden uzakta iyi bir şekilde ligi tamamlamak. İlerleyen zamanlarda da kupada iyi yerlere gelebilirsek, kupada yeni bir hedef çizebiliriz” dedi.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.