Binatlı seriyi 7 maça çıkardı: 2-1

Binatlı seriyi 7 maça çıkardı: 2-1

AKSA 1. Lig’de ikinci devrenin flaş ekiplerinden biri olan Binatlı, Düzkaya’yı da mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

A+A-

AKSA 1. Lig’de ikinci devrenin flaş ekiplerinden biri olan Binatlı, Düzkaya’yı da mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Sarı yeşilli ekip, konuk ettiği Düzkaya’yı 2-1’le geçerken, serisini sürdürmeyi başardı. Güzelyurt’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini Sertaç (penaltıdan) ve Doğan Yaşar Keskin kaydederken, konuk ekibin tek golü penaltı atışı sonrası Emre Bayırlı’dan geldi.

Binatlı bu galibiyetle ligdeki puanını 38 puana çıkardı ve zirveye biraz daha yaklaştı. Düzkaya ise aldığı mağlubiyet sonrası 31 puanda kaldı.

Adım adım zirveye…

Ligin ilk devresini 17 puanla 12’nci sırada tamamlayan Binatlı, ikinci devreye Yalova mağlubiyetiyle başlasa da, 17’nci haftadan itibaren iyi sonuçlar almaya başladı. Sırasıyla Girne Halk Evi, Mormenekşe, Dem’s Cons. Çanakkale, Ozanköy, Mustafa Hacıali Yılmazköy, Hamitköy ve son olarak da Düzkaya’yı mağlup eden Binatlı, 12’nci sıradan 6’ncı sıraya kadar yükseldi. Düzkaya galibiyetiyle puanını 38’e yükselten Güzelyurt ekibinin 2’nci sırada bulunan Esentepe ile arasında sadece 3 puan bulunuyor. Binatlı ligin 24’üncü haftasında Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Miracle Değirmenlik ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.