Binatlı ‘SERİ’ düşünüyor

Binatlı ‘SERİ’ düşünüyor

Süper Lig ekibi Binatlı’da Yeni Boğaziçi maçı hazırlıkları son sürat devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da hafta sonu oynanacak Yeni Boğaziçi maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu YENİDÜZEN’e konuşarak, iki haftadır aldıkları galibiyetlere dikkat çekti. Davutoğlu, bu hafta da Yeni Boğaziçi karşısında galibiyet alıp, galibiyetleri seri haline getirmeleri gerektiğini söyledi.

 

Davutoğlu: “Şampiyonluktan bahsediyorsak seriyi devam ettirmeliyiz”

Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, ligde son iki haftadır önce Doğan Türk Birliği’ni, ardından Ozanköy’ü mağlup ettiklerini hatırlatarak, iki maçta da önemli galibiyetler aldıklarını dile getirdi. Deneyimli teknik adam; “Şampiyonluktan bahsediyorsak seriyi devam ettirip, özgüvenimizi yüksekte tutmalıyız” yorumunu yaptı.

 

“Rakibimiz genç ve dinamik bir ekip”

Bu hafta sonunda oynayacakları Yeni Boğaziçi maçı hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, rakiplerinin genç ve dinamik bir kadro yapısına sahip olduğunu ifade etti. Davutoğlu; “Bu hafta oynayacağımız rakibimiz önemli takımlara karşı çok önemli galibiyetler aldı. Takımın başında, her zaman saydığım birisi Eralp hoca var. Onlar da galibiyet istiyor. Ancak, biz seyircimiz önünde oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, bu galibiyetleri seri haline getirmeliyiz. Karşılaşma öncesinde şu anda tek eksiğimiz Burak’tır. Güzel futbolla iyi bir galibiyet almak istiyoruz” dedi. Binatlı’nın orta sahasında oynayan Burak Sarıkaya, geçtiğimiz hafta Ozanköy maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü.

 

“Galibiyetler geldik sonra özgüvenimiz daha da artacaktır”

Takımın moral ve motivasyonuna da değinen deneyimli teknik adam, galibiyetler geldikçe takımın özgüveninin daha da artacağını ifade etti. Davutoğlu, şu anda takımın moral ve motivasyonunun gayet iyi olduğuna da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1885 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.