Binatlı çalışmalara başladı

Binatlı çalışmalara başladı

Yeni sezon için kollarını sıvayan Güzelyurt ekibi Binatlı'nın, Murat Gertik'le anlaşmaya vardığı öğrenildi.

A+A-

Yeni sezon için kollarını sıvayan Güzelyurt ekibi Binatlı'nın, Murat Gertik'le anlaşmaya vardığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Göçmenköy'de forma giyen oyuncuyla prensipte anlaşmaya varan Binatlı, oyuncuyla yeniden masaya oturacak. Gertik'le büyük oranda anlaşan yeşil sarılılar, bu transferin noktalanmasının ardından başka isimlere de yönelecek.

Gökmen Davutoğlu'yla devam kararı

Ligin ilk devresinde takımın başına gelen Gökmen Davutoğlu'nun yeni sezonda da takımın başında kalacağı öğrenildi. Takımdan ayrılmayacağı öğrenilen tecrübeli teknik adam,2017-18 sezonunda da takımının başında kalacak.

Kehinde ve Offor ülkesine gidiyor

Geride kalan sezonda Binatlı formasını terleten Offor ve Kehinde Amoo 40 günlüğüne izinli olarak ülkesine gidiyor. 40 gün tamamlandıktan sonra oyuncular ülkemize gelip, Binatlı'nın yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

18 Mayıs'ta Tüzük Kurultayı olacak

Siyasi Partiler ve Dernekler Yasası'nın değişmesiyle tüzüklerini yenileyecek olan takımlar, sezonun tamamlanmasıyla tüzük kurultaylarını gerçekleştiriyor. Güzelyurt ekibi, tüzük kurultayını 18 Mayıs'ta kulüp binasında gerçekleştirecek.

Bu haber toplam 1936 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.