"Binatlı bu yolda asla pes etmeyecek"

"Binatlı bu yolda asla pes etmeyecek"

K-Pet Süper Lig'in batı ekiplerinden Binatlı'nın oyuncularından Çağdaş Arslan, Pazar günü oynayacakları Ozanköy maçını yorumladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig'in batı ekiplerinden Binatlı'nın oyuncularından Çağdaş Arslan, Pazar günü oynayacakları Ozanköy maçını yorumladı. Kendilerini zor bir maç beklediğini dile getiren Çağdaş, maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Çağdaş Arslan, şampiyonluk yolunda Binatlı'nın asla pes etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

 

Arslan: "Galibiyetleri seri haline getirmeliyiz..."

Genç oyuncu Çağdaş Arslan, ligin ikinci devresinin başlamasıyla birlikte kötü bir süreç yaşadıklarını belirterek, geçtiğimiz hafta kazandıkları Doğan Türk Birliği maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Galibiyetleri seri haline getirdikleri takdirde takımın özgüveninin yerine geleceğini aktaran Arslan, şampiyonluk hedefine yaklaşabileceklerini de dile getirdi. Şampiyonluk şansları için de düşüncelerini aktaran Çağdaş Arslan, bunu söylemek için henüz daha erken olduğunu ama Binatlı'nın asla pes etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.