"Bıçak kemiğe dayandı"

"Bıçak kemiğe dayandı"

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, Cimnastik Federasyonu olarak 2021 Bütçesinden şu ana kadar maddi katkı almadıklarını belirtti ve ekledi: "Bizler çocuklarımızı sporun içinde tutmaya devam edeceğiz ama bıçak kemiğe dayandı"

A+A-

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, 2021 yılının bütçesinden spor federasyonlarına ayrılan maddi katkıdan şu ana kadar bir yardım almadıklarını aktararak, katkı alınmamasından dolayı büyük zorluklar yaşadıklarını belirtti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sapsızoğlu, "Bizler çocuklarımızı sporun içinde tutmaya devam edeceğiz ama bıçak kemiğe dayandı" dedi. 

Sapsızoğlu'nın açıklaması şöyle:

"Hayaller Tokyo 2020 gerçekler WC kağıdı alacak paramız yok

Sponsorlarımız destegi ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile kendi cebimizdeki paralarla bu güne kadar faaliyetlerimize , müsabakalarımıza, şölenlerimize devam ederken Federasyon binamızın temizlik giderleri, temizlik personeli ,idari personel ve tüm giderleri bu güne kadar karşılamaya çalıştık...Cimnastik Federasyonu olarak Maalesef 2021 Bütçemizden bugün oldu tek kuruş almadık... 2021 Devlet katkılarının Bazı Federasyonlara ödenmesi ve bir kısmına da ödenmemesinden ötürü büyük zorluk çekmekteyiz . Malesef Maliye Bakanlığının da bu ödemeyi ne zaman yapacagı belli değil.

Malesef yerleşen algı; Cimnastik Federasyonu bir şekilde para bulur ve faaliyetlerine ara vermeden devam eder....

Evet bizler çocuklarımızı sporun içinde tutmaya devam edeceğiz ama bıçak kemiğe dayandı."

Bu haber toplam 654 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.