Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi

Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi

Beşiktaş, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

A+A-

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Valerien Ismael ile 25.03.2022 tarihinden başlamak üzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

Ismael: Birlikte mücadele etmeye hazırız

Anlaşma sonrası açıklama yapan Valerien Ismael, büyük bir kulübe gelmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Yönetim kuruluna teşekkür eden Ismael, "Kalbim gururla dolu çünkü Türkiye'nin ve Avrupa futbolunun en büyük kulüplerinden birine geldim. Sorumluluk duygusu var. Antrenör olarak ihtiyaç duyduğum bu. Hırslı bir antrenörüm, yüksek mücadelelere girmek konusunda her zaman istekliyim." diye konuştu.

Beşiktaş'ın önemli bir organizasyona sahip olduğunu anlatan Ismael, "Burada bulunmak, buranın parçası olmak benim için gurur verici. Kulüp de kazanan bir mantaliteye sahip, ben de aynı bakış açısına sahibim. Başarabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Bu değerler etrafından şekillenmiş takım ve kulüp var. Birlikte mücadele etmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.