Beşiktaş’ta Santos dönemi başladı

Beşiktaş’ta Santos dönemi başladı

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos için imza töreni düzenledi.

A+A-

Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilen organizasyona başkan Hasan Arat'la birlikte gelen Santos, büyük bir kulübün parçası olmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın dünyaca bilinen bir kulüp olduğunu söyleyen Santos, "Beşiktaş kazanılan zaferler ve alınan kupalarla bu ülkenin en büyük takımlarından biri. Dünyada da bilinen bir takım. Çok fazla oyuncu burada oynadı. İstanbul çok güzel bir şehir. Ailemle buraya birkaç kez tatile geldim. Ailem de çok seviyor. İnanılmaz bir kültür var burada. Portekiz'e de benzeyen birçok özelliği var Türk kültürünün. Ülke de harika bir ülke. İyi başarılar kazanmak istiyorum burada." diye konuştu.

 

Santos: takımı iyi yere getirmek zorundayız

Beşiktaş'ı hak ettiği yerlere getireceklerini söyleyen Portekizli teknik adam, "Başkanla birlikte kulübün tarihinden, efsanevi başkan Süleyman Seba'dan bahsettik. Beraber onun bu kulübe getirdiği kültür için çalışacağız. Önemli olan birlikte çalışmak ve bunu profesyonelce sahada göstermek. Takımı iyi bir yere getirmek zorundayız. Takım olarak iyi bir durumda değiliz ama hep beraber başkanımızla, yöneticiler ve oyuncularla, Beşiktaş'ın tüm bileşenleriyle zaferler kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Santos, siyah-beyazlı takımın Portekizli eski oyuncuları Pepe, Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa ile konuştuğunu ve kendisini tebrik ettiklerini söyledi.

 

“Sahaya ölmeye çıkmak zorundayız. Önemli olan bu ruhu aşılamak”

Sahada her şeyi vermek zorunda olduklarını kaydeden Santos, "Bazı oyuncularımız son maçlarda bizimle değildi. Bazı şeyler değişecek. Çoğu şeyi çalışarak idmanlarda değiştireceğiz. Her hocanın kendine ait mantalitesi var. Benim de tarzım var, bunu uygulayacağım. Yıllarca hocalık yaptığımdan beri bildiğim şey kazanmak. Benim tek amacım kazanmak. Kaybettiğimde uyuyamam. Benim takımımım her zaman kazanmak zorunda. Sahada her şeyi vermek zorundayız. Bunu en kötü durumda da yapmak zorundayız. Sahaya ölmeye çıkmak zorundayız. Önemli olan bu ruhu aşılamak." ifadelerini kullandı.

 

“Kupa kazanmak için çalışmak ve savaşmak zorundayız”

Beşiktaş'ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Santos, "Bu takım maç kazanacak ama birkaç maç kazanmak yeterli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın hedefi kazanmak ve şampiyon olmaktır. Tarihinde bunlar var, bunları geri getirmek için mücadele edeceğiz. İyi takım için iyi oyunculara sahip olmak lazım. Sihirli değneğim yok, 1 günde çözemeyeceğim ama çalışarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Kupa kazanmak için çalışmak ve savaşmak zorundayız." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.