Beş oyuncuya toplam 26 maç ceza

Beş oyuncuya toplam 26 maç ceza

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu 10-11-12 Mart 2023 tarihleri arasında oynanan maçlarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Kurul yaptığı açıklamada 5 farklı futbolcuya toplamda 26 resmi müsabakadan men cezası verdi.

 

Hacıarifoğlu ve Çokbekler’e 4’er maç

Yonpaş Dumlupınar ile Hamitköy arasında oynanan AKSA Süper Lig müsabakasında, Yonpaş Dumlupınar oyuncusu Rifat Hacıarifoğlu’nun maçın 90. dakikasında rakibi ile girmiş olduğu mücadele sonrasında topsuz alanda rakibine kafa atmak suretiyle şiddetli harekette bulunduğu hakem, 4. hakem ve gözlemci raporlarından tespit edildi. Kurul Hacıarifoğlu’na 4 resmi müsabakadan men cezası verdi.

Aynı maçta Hamitköy oyuncusu Orhan Çokbekler’in maçın 90. dakikasında rakibi ile girmiş olduğu mücadele sonrasında rakibinin topsuz alanda yapmış olduğu şiddetli harekete karşı rakibine kafa atmak suretiyle şiddetli harekette bulunduğu hakem, 4. hakem ve gözlemci raporlarından tespit edilirken, Çokbekler’e de 4 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

Dört oyuncuya 14 maç

Lefke ve Merit Alsancak Yeşilova arasında oynanan AKSA A2 Süper Lig müsabakası sonrasında Merit Alsancak Yeşilova futbolcuları Abdullah Çomunoğlu ile Muhammet Kaynarca ve Lefke futbolcuları Burkan Örü ile Altan Öksüz, rakip takım futbolcularına yönelik işlemiş oldukları saldırı ve darp eylemlerinden dolayı Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Kurul, Abdullah Çomunoğlu’na 5, Muhammet Kaynarca’ya 3, Burkan Örü’ye 3 ve Altan Öksüz’e 3 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oy birliği ile karar verdi.

 

Kaptanoğlu’na 4 maç

Lapta ile Miracle Karşıyaka arasında oynanan AKSA 1. Lig müsabakasında Miracle Karşıyaka ASK oyuncusu Aksel Kaptanoğlu’nun maçın 17’nci dakikasında oyunun taç atışı için durmuş olduğu esnada rakibine dirsek ile vurduğu hakem ve gözlemci raporlarından tespit edildi.

Kurul, Kaptanoğlu’na 4 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verdi.

 

Kırmızı kart cezaları

1 maç: Arda Ateş, Hikmet Kırdağ (MAY), Ahmet Çağer (Düzkaya), Bekir Bilgi (İncirli), Tarkan Aksoy, Arda Çelik (Lapta), Nurettin Eker (G. Gücü)

 

Dört sarı kart cezalıları

Ramadan Ağdaç, Çağlar Toklu, Hüseyin Şahali (Çetinkaya), Aziz Özsakallı (Lefke), Kaan Erdoğan (Yenicami), Ahmet Hellaç, Emre Uysal (Ünimar Maraş), Hasip Uluhan, Muhammet İşkey (Yalova), Çağdaş Arslan (Binatlı), Ali Karal (Düzkaya), Enes İbrahim Keser (Yılmazköy), Menduh Dağ (Yenierenköy), Mehmet Eren Doğan (BÜY), Mahmut Şen (Esentepe), Kenan Özerinç (Yeniboğaziçi), Emir Şeyban (GHE)

 

Teknik direktör, antrenör ve kulüp personeli

1 maç: Hüseyin Dorak (Düzkaya), Yasin Düzgün (MTG)

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.