Berkem Korbay adaylığını açıkladı

Berkem Korbay adaylığını açıkladı

Futbolcular Derneği’nin 2 Aralık 2020’de gerçekleştireceği Genel Kurul öncesinde Binatlı oyuncusu Berkem Korbay başkanlığa aday oldu.

A+A-

Futbolcular Derneği’nin 2 Aralık 2020’de gerçekleştireceği Genel Kurul öncesinde Binatlı oyuncusu Berkem Korbay başkanlığa aday oldu. Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Korbay, seçilmesi halinde futbolcuların haklarını sonuna kadar savunacağını dile getirdi. Binatlı oyuncusu Korbay, aday olacağının sinyallerini daha önceden de vermişti.

 

Berkem Korbay’ın açıklaması şöyle:

“Özellikle 2 Aralık sonrası elle tutulur, sürekli gündemde kalan, gurur duyacağınız faaliyetlerle futbolcu kardeşlerimizle iş birliğiyle omuz omuza, profesyonelliğe adım atmak için sözleşmelerin getirilmesi adına Kaan Güder başkanın bıraktığı yerden titizlikle kardeşlerimizin kâğıt üzerinde her türlü hakkını arayabileceği ayrıca kulüplerimizin de çıkarını gözeten sözleşmeleri neticelendirmenin yanı sıra özellikle BTM liglerimizdeki gözde olan tüm köy takımlarımızın futbolcu kardeşlerimizin de dernek vasıtasıyla sorunlarını, şikayetlerini, dilek ve temennilerini aktarabilmesi için gereken tüm aracılığı yapabileceğimi bilmenizi isterim. Adı başkanlık da olsa, her zaman ‘ses’ daha uygun kalacak bu hak aranacak derneklerde. Ben ve yüreği kocaman yönetici kardeşlerimle bu sorumluluk için talip olduğumu yinelerim. Her daim özelden, kişisel olarak da olaşabileceğinizi beyan eder, yine futbolun başlaması adına da var gücümüzle görmeyi özlediğimiz görüntü daha da katlayarak bu adada Futbolcu kardeşliğinin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu herkese hatırlatmamız için elimden (elimizden) geleni yapacağımı takdirinize sunarım.  Konu hak olunca sıfatım ne isterse olsun iyilikle güzellikle tüm futbolcuların her daim yanında da olacağımı bilmenizi isterim.

Hayırlı haftalar, 3 Aralık itibariyle Futbolcular Derneğimize en hayırlısı olsun.”

Bu haber toplam 3599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.