Berkel’in tesis heyecanı

Berkel’in tesis heyecanı

Gençler Birliği kulüp başkanı Rifat Berkel, sosyal tesis projesinin ardından ikinci bir projeyi açıklamaya hazırlandıklarını belirtti.

A+A-

Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına konuk olan Berkel, görev sürecini ve tesis atılımlarını anlattı.

Berkel, “Tesisleşmeye başladıktan sonra kendimizi daha iyi hissetmeye başladık” ifadelerini kullanırken, “İskele bölgesi sportif başarısı olmayan bir bölge. Bunun ana sebebi yeterli tesisin olmaması” dedi.

 

Berkel: Altyapı ve tesisleşmeyle kulübün önü açılacaktır

“Çim sahamız var ama maç oynandığı sahada her gün antrenman yapamazsın” diyen Berkel, “Ayrıca bölgemizde 8-9 tane daha takım vardır, onlara da sahip çıkmamız lazım. Bundan dolayı sportif başarı sıfır denecek kadar az. Bizde yetişen oyuncular diğer takımlara gidiyor, onları şampiyon yapıyorlar. Onlarla da gurur duyuyoruz. Altyapılar kurulduktan, tesisleşme olduktan, kendi ayakları üzerinde durmaya başladıktan sonra kulübün önü açılacaktır. Ben buna canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

“1974’ten beri bir çivi çakılmadı”

Birlikte çalıştığı yönetim kurulundan memnun olduğunu ve tek tek onlara teşekkür eden Berkel, “İlk göreve geldiğim günden beri söylediğim bir şey vardır; Biz buraya boşuna gelmedik. 1974’ten beri bir çivi çakılmamıştır. Bir kulübün başarılı olması için tesisleşmesi ve altyapısı olması lazımdır. Maalesef İskele’den Karpaz’a kadar bir tane sentetik saha yok. Antrenman yapacak yerimiz yok. Antrenmanlarımızı diğer kulüplerin sahalarında para vererek yapıyoruz” dedi.

 

İkinci proje heyecanı

İlk önce Long Beach’te büyük bir led ekran kurduklarını, oraya reklam alarak kulübe gelir kazandırmayı amaçladıklarını aktaran Berkel, “Sosyal tesis projesi bize 1 buçuk milyona mal olacak. Cuma günü açıklayacağımız yeni bir projemiz var. Herhangi bir aksilik olmazsa, tüm basını İskele’ye davet edeceğiz. Orada başlattığımız projeleri göstereceğiz. Birlikte bu konuları tartışacağız” açıklamasını yaptı. Berkel, İskele Festival Alanı’ndaki yerlerini yıkarak temizlediklerini, orada 12 dükkan olacak şekilde bir projelerinin olduğunu aktarırken, “Proje başladı. Şu anda 12 dükkan, 6 aşağıda 6 yukarda olacak şekilde. Kimisi teknik direktör, kimisi sporcu odası olacak. Bu şekilde hizmete girecek. İlk amacımız gelir getirici olması” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler