Beninli yıldız boş geçmedi

Beninli yıldız boş geçmedi

Mağusa Türk Gücü’nün ara transferde kadrosuna kattığı Mickael Pote, oynadığı üç lig maçında da rakip fileleri havalandırdı

A+A-

Aksa Süper Lig’de 18 hafta geride kalırken Mağusa Türk Gücü averajla lider olarak girdiği devre arasında en yakın rakibiyle puan farkını 4 yaparak yoluna devam ediyor. Yeşil sarılı ekipte devre arasında kadroya dahil edilen Beninli yıldız golcü Mickael Pote’nin gösterdiği performans ise yüzleri güldürüyor.

Ligde rakip fileleri boş geçmedi

Kariyerinde Kıbrıs’ın güneyinde Omonia ve Apoel gibi takımlarda forma giyen, Türkiye’de Adana Demirspor, Erzurumspor gibi takımlarda görev yaparak TFF 1. Lig gol krallıkları da yaşayan Pote, ara transferde Kossi’nin yerine MTG kadrosuna dahil edilmişti. Deneyimli golcü ligde oynadığı 3 karşılaşmada 4 gole imza atarak görev yaptığı maçları golsüz tamamlamadı.

Yonpaş Dumlupınar maçında yeni takımıyla golle tanışan Pote, Yeşilova maçında iki gol kaydederken son oynanan Baf Ülkü Yurdu maçında da 1 gol attı. Pote 4 golün ikisini ayakla, ikisini kafayla rakip filelere gönderdi.

 

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.