“Benim için çok büyük bir şans”

“Benim için çok büyük bir şans”

Yenicami’de teknik sorumluluk görevine getirilen Çağan Çerkez, akademinin her kategorisinde görev yapmasının ardından A takımda görev yapacak olmasını “Benim için çok büyük bir şans” şeklinde değerlendirdi

A+A-

Yenicami’de A takımın başında teknik sorumlu olarak göreve getirilen Çağan Çerkez, altyapıda çeşitli yaş gruplarında görev yaptıktan sonra A takımda görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Genç teknik adam bunun kendisi için “Büyük bir şans” olduğunu ifade ederken “Enerjisi ve sinerjisi yüksek, kazanma arzusu ile oynayan bir takımın” sahada olacağını söyledi.

 

Çerkez: Benim için çok büyük bir şans

Futbolu bıraktıktan sonra Yenicami akademide antrenörlük kariyerine başladığını hatırlatan Çağan Çerkez, “Her zaman ilk göz ağrın olan yer büyük önem arz eder. Futbolculukta da antrenörlükte de bu böyledir. İlk tecrübelerimi Yenicami’de yaşadım. Ayın zamanda Yenicami mahallesi doğup büyüdüğüm mahalledir. O yüzden böyle bir takımın her mevkiinde görev yapabilecek olmak benim için çok büyük bir şanstır” dedi.

b07b3db9-2810-4dd7-b522-ae48b199e489.jpg

“Her zaman olduğu gibi heyecanlıyım”

Yenicami’de U12, U15 ve U21 takımlarının ardından A takımı çalıştıracak olmasını “Güzel bir duygu içerisindeyim” diye ifade eden Çağan Çerkez, “Her zaman olduğu gibi heyecanlıyım” dedi.

Genç teknik adam “Altyapımızdan yetişen bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Yaklaşık 16-17 tane akademiden yetişen ve şu anda A takımda yer alan oyuncumuz var” açıklamasını yaparken, “Sinerjisi ve enerjisi yüksek, göze hoş gelen, zevk alacağınız bir takım yaratmayı düşünüyoruz. Seyirciler maça geldiklerinde koşan, mücadele eden ve kazanma arzusu ile oynayan bir takım izleyecekler” şeklinde konuştu.

Yenicami yeni sezon hazırlıklarına Çağan Çerkez nezaretinde 7 Haziran Pazartesi günü akşamüzeri Yusuf Kaptan Sahası’nda başlayacak.

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.